| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Spyder
Samsun
0 Rh (+)
Spyder
Samsun
0 Rh (+)Asıl bilgi birikimi ve tecrübe sahibi sizlersiniz. Biz sizin yanınızda ancak çömez olabiliriz.
Bu hafta biraz yoğunum. Bugün Ordu'daydım. Perşembe tekrar gideceğim. Döndüğümde bende sizin balık gezinize katılmak isterim (yanlızca sohbette size eşlik için, balık tutmayı beceremiyorum)
regal raptör 250E-9
samsun
0 Rh (+)Benim sağ bujide kurum bağlıyor ama sol bujide hiç problem yok.Hava ayarlarıyla oynadım buji kablosunu bobiniyle beraber değiştirdim ama düzeltemedim.Sekmanlardan yağ kaçırıyor olabilirmi,motoru yeni yaptırdım ve yaklaşık 2000 km yaptığım halde çok az bir yağ eksiltmesi var yani yağ yaktığını sanmıyorum.
Avans ayarı dediğiniz bölümü bilmiyorum.Birde benim sağ karbüratörde tahliye kısmında yani altında parmağımı sürdüğümde çok hafif bir benzin parmağımı ıslatıyor.Karburatörü söküp şamandıra ayarını biraz düşürdüm ama o ıslaklık hep oluyor acaba buhardanmı kaynaklanıyor bilmiyorum.
GÜROL OFLUOĞLU
ATAKUM-SAMSUN
regal raptör 250E-9
samsun
0 Rh (+)Yazdıklarınızı okuyunca bayağı bilginiz olduğuna emin oldum.Benim nerde ise 50 senedir merakım var ama 20 yaşlarında sadece kiralık java marka motosiklete binebiliyorduk.
Samsun merkezden atakuma taşınmaya karar verince eklem yerlerimdeki problemden dolayı ayağımı fazla kaldıramadığım için scooter tercih edip almıştım 10 seneden sonra biraz kilo verince cesaret edip chooper almaya karar verdim.Genelde aklıma takılanları burda forumdaki arkadaşlardan bilhassa Celil kardeşimden öğrenmöeye çalışıyorum yani çok bilgim yok ama çok meraklıyım ve hala öğrenmeye çalışıyorum.
Özelden telefonumu yazarım müsait olduğunuzda buluşur sohbet eder çay içeriz.Kısa seyahatllerinizde size refakat etmeye çalışırım.
Şu anda samsunda balık için ölü sezon,çinekop ve lüfer başladığında bu hastalığı size bulaştırabilirim.
GÜROL OFLUOĞLU
ATAKUM-SAMSUN
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)