Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Geek
    Öğrenci
     Lanx
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Hyosung -> Daytona

0*09*90*09
    Konu geeklanx tarafından (07.January.2018 Saat 19:27 ) değiştirilmiştir.

Crime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yusuf Efdal ALPER
    Ziraat Mühendisi / Web tasarımcı
     Ghost 350 cc
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Gv 250 nın rahatlığını daytonada bulamazsın (Daytonanın suspansıyonları serttır.)
    gv 250 kore malı 29 beygır daytonadan 5 beygır fazla motor olarak ustunde v motor olması 8 subap olması devir saati falan olması cıddı artılar.2 motorda 140 yapıyor bence daytona yere daha ıyı tutunuyor gıbı gelmıstı yıllar once velhasıl servıs problemlerı goz onune alındıgında bence gv 250 ne devam et daytonanın cozulmemıs kronık sorunu yoktur fakat motor az daha tarz az daha heybetlı dursun dıyorsan daytonaya gecebılırsın.bırde yanlıs hatırlamıyorsam daytona daha cok yakıyordu gv 250 den
    -------------
    Live to Ride , Ride To Live

leonraptor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Han_zade
    Memur
     Regal Raptor Daytona DD 250 6c
     Amasya
    Beğenmiş
    33
    Beğenilmiş
    26
    Regal alıcam dediğinde neredeyse bütün forumlarda gv 250 al derler hoşuna gitmeyen v motormuş koreliymiş enjeksiyonluymuş bir motorsikleti kullanana kadar içine sinen tasarımıyla sahibiyle bütünleşmesiyle ruhunu tazeleyen daytonaya binmek mantıklı ;-) kendini mutlu et kimseninsöylediğini değil kendi istediğini yap;-)
    Çok yakar diyorlar eğer sakin kullanır 80 km yi geçmezsen 17 kr yakıyor eğer basarsan 20-22 kr yakıyor bu benim motordaki değerler ama ortalama yakıt bu
    Hayırlısı ;-)
    Her gün, ilk gün gibi yaşamak, sahip olduğun şeylerin kıymetini bilmek, sağlığına şükretmek... Yaşamak her şeye rağmen güzel

berkehrercan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Berke Hür Ercan
    Öğrenci
     Honda Shadow Vlx 600
     İstanbul - Kozyatağı (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    28
    Bence bozmadan devam et ona alisik oldugun icin memnun kalmazsin sogursun
    Daytona Army - Dragstar 650 Classic - Shadow Vlx 600

Crime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yusuf Efdal ALPER
    Ziraat Mühendisi / Web tasarımcı
     Ghost 350 cc
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı leonraptor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Regal alıcam dediğinde neredeyse bütün forumlarda gv 250 al derler hoşuna gitmeyen v motormuş koreliymiş enjeksiyonluymuş bir motorsikleti kullanana kadar içine sinen tasarımıyla sahibiyle bütünleşmesiyle ruhunu tazeleyen daytonaya binmek mantıklı ;-) kendini mutlu et kimseninsöylediğini değil kendi istediğini yap;-)
    Çok yakar diyorlar eğer sakin kullanır 80 km yi geçmezsen 17 kr yakıyor eğer basarsan 20-22 kr yakıyor bu benim motordaki değerler ama ortalama yakıt bu
    Hayırlısı ;-)
    Şimdi sen resmen bana gore cevap vermissin bindiğin şey motor kaç bastığı ne kadar yaktığı artcili nasıl gittiği hangi viteste nereye tirmandigi son hiza nasıl çıktığı kalkarken yanlamasi vs sekil için değiştirilmez o zaman 3 liraya deli gibi bobber satıyorlar 150 lilik adam gitsin onu alsın.regalin 250 ligi ile gv 250 kıyaslanamaz genelde 350 lik ile kıyaslanır onada trafikte 80 le git arabalar seni ezsin denmez.Velhasıl kardeş hyosung un tipi çok güzel bence () motoru regalden daha iyi fakat regalden daha gosterisliligi yok gösterişli olsun diye motor alacaksan git kawasaki vulcan s falan al benim bakış acim bu yönde motora para verirsin sekle değil ki hyosungun sekli klasikligi dragstar gibi motorları andırdığı için her zaman saygı duyulmuş ve beğenilmiştir.ha birde şöyle bir şey. var insan gonlundeki makinayı deneye deneye bulur hyosungu sat 2 lira kar et daytona al bir dönem de bin maksat hevesin kalmasın aklın kalmasin
    -------------
    Live to Ride , Ride To Live

Geek
    Öğrenci
     Lanx
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    s vulcan süper olurdu ancak fiyatı 20K üzerinde. henüz araştırıyorum - fiyat konusu önemli değilse model çok ama pahalılar.

leonraptor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Han_zade
    Memur
     Regal Raptor Daytona DD 250 6c
     Amasya
    Beğenmiş
    33
    Beğenilmiş
    26
    Alıntı Crime Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi sen resmen bana gore cevap vermissin bindiğin şey motor kaç bastığı ne kadar yaktığı artcili nasıl gittiği hangi viteste nereye tirmandigi son hiza nasıl çıktığı kalkarken yanlamasi vs sekil için değiştirilmez o zaman 3 liraya deli gibi bobber satıyorlar 150 lilik adam gitsin onu alsın.regalin 250 ligi ile gv 250 kıyaslanamaz genelde 350 lik ile kıyaslanır onada trafikte 80 le git arabalar seni ezsin denmez.Velhasıl kardeş hyosung un tipi çok güzel bence () motoru regalden daha iyi fakat regalden daha gosterisliligi yok gösterişli olsun diye motor alacaksan git kawasaki vulcan s falan al benim bakış acim bu yönde motora para verirsin sekle değil ki hyosungun sekli klasikligi dragstar gibi motorları andırdığı için her zaman saygı duyulmuş ve beğenilmiştir.ha birde şöyle bir şey. var insan gonlundeki makinayı deneye deneye bulur hyosungu sat 2 lira kar et daytona al bir dönem de bin maksat hevesin kalmasın aklın kalmasin
    Ben sana göre cevap vermedim kendi yaşadıklarımdan ve forumlarda okuduklarımdan bahsettim ayrıca yazan arkadaşla fikrimi paylaştım yazdığım cevap sana veya yazdıklarına değil öyle olsa senin yaptığın gibi alıntı yaparak yazardım Ayrıca beğeniler tartışılmaz arkadaş sormuş fikrimi ona yazdım NOKTA
    Her gün, ilk gün gibi yaşamak, sahip olduğun şeylerin kıymetini bilmek, sağlığına şükretmek... Yaşamak her şeye rağmen güzel

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)