Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: siyah duman

Hybrid View

sahınbey3695 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sefa ŞAHİN
    Öğrenci
     YOK
     samsun çarşamba
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    motor belırlı bır sure yattıysa motor soguk bu calısma durumu normaldir ve cikleyle çalıştırrken calıstıktan sonra rölantıda calısıyorsa gaza asla basmayın bir kaç dakıka motor once kendını ısıtması lazım gaza basıp ısıtmaya calısırsanız tekleyerek calısır surersenızde durdugunuzda yada gazı kestıgınızde ıstop eder 4 dakıka cıvarında calıstırdıktan sonra gaza 5 6 bın devire kadar bır kaçkez basın ve kullanın sıyah dumana gelırsek o konu hakkında bı bılgım yok ama mantıklı dusunursek durdugu için içindeki pis benzını attıgından olabılır

ereneren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erenacikgoz
    antrenör
     250 spyder
     Ankara/Mamak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı sahınbey3695 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motor belırlı bır sure yattıysa motor soguk bu calısma durumu normaldir ve cikleyle çalıştırrken calıstıktan sonra rölantıda calısıyorsa gaza asla basmayın bir kaç dakıka motor once kendını ısıtması lazım gaza basıp ısıtmaya calısırsanız tekleyerek calısır surersenızde durdugunuzda yada gazı kestıgınızde ıstop eder 4 dakıka cıvarında calıstırdıktan sonra gaza 5 6 bın devire kadar bır kaçkez basın ve kullanın sıyah dumana gelırsek o konu hakkında bı bılgım yok ama mantıklı dusunursek durdugu için içindeki pis benzını attıgından olabılır
    motoru hergün kullanıyorum hiç yatmıyo jikleyle calıstırıyorum sonra normale alıyorum 3 4 dk calısıyo gaz vermiyorum calısırken

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)