Çağatay Bey'in fotoğrafına nereden ulaşabilirim acaba, merak ettim. Hem fikir de vermiş olur.
Teşekkürler.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
YOK
Çanakkale/Merkez
A Rh (+)Çağatay Bey'in fotoğrafına nereden ulaşabilirim acaba, merak ettim. Hem fikir de vermiş olur.
Teşekkürler.
from tha ground unda!
YOK
Çanakkale/Merkez
A Rh (+)Daytona ile anlaşabilirsem, sonrasında deneyim kazandıkça tabii ki; ape hanger gidon düşünüyorum. Biraz daha boyu törpülemiş olurum en azından.
Teşekkür ederim.
from tha ground unda!
Harley Davidson Sportster XL883 Custom
İstanbul - Sultanbeyli (Anadolu Yakası)
0 Rh (-)Konuya kısa boylu oldukları için girip bakanlarıda şöyle bilgilendiriyim şu kadar söyliyim 1.65 boyum 95 kilom var 2 senedir aktif bir şekilde spyder 250 T gidon kullanıcısıyım ve bu zamana kadar hiç bi problem yaşamadım boy ile ilgili 2008 modellerden öncesinde mesafe sorunu olduğunu duydum fakat dediğim gibi 2013 model kullanıyorum boy herhangi bir şekilde problem olmadı sakın tereddüt etmeyin o yüzden boy ile ilgili sorun yaşamazssınız emin olun![]()
Konu Crixus tarafından (25.November.2015 Saat 03:07 ) değiştirilmiştir.
Transalp 650 XL
İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Bence 1,90'ın üzerine çıktın mı ve crusier kullanacaksan kaslı bir motor olması gerekiyor, şahsi fikrim. Diğer türlü bisiklet gibi kalıyor . 1,90 ve 250 cc Regal kullanan biri olarak, uzun ve yapılı isen yüksek motor daha ideal gibi geliyor.
Ahhhh Tenere ...........![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)