Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Eser
    Aras.Gör
     Regal Raptor Daytona 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Merhaba,

aynı sorun bende de vardi. Hatta arkadaslarla birlikte motosiklet sürerken onlar neden bu kadar ses cikiyor diye soruyorlardi. Yakin zamanda arka fren balatalarimi degistirdim. Bayagi gitmisti balatalar zaten. Su an o rahatsiz edici gicirtilar gitti. Hatta simdi konu basligini okurken farkettim balatalarimi degistirdigimden beri ses cikmadigini

Burak Bilici
    Öğrenci
     Yamaha Dragstar 650
     İzmir/Bornova
    Beğenmiş
    371
    Beğenilmiş
    149
    Alıntı atagenes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba,

aynı sorun bende de vardi. Hatta arkadaslarla birlikte motosiklet sürerken onlar neden bu kadar ses cikiyor diye soruyorlardi. Yakin zamanda arka fren balatalarimi degistirdim. Bayagi gitmisti balatalar zaten. Su an o rahatsiz edici gicirtilar gitti. Hatta simdi konu basligini okurken farkettim balatalarimi degistirdigimden beri ses cikmadigini
    Balatalarda aklımda kalsın doğru dedin bi baktırayım

Burak Bilici
    Öğrenci
     Yamaha Dragstar 650
     İzmir/Bornova
    Beğenmiş
    371
    Beğenilmiş
    149
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence ses arka salıncağın merkezinden hareket eden yerinden geliyor yağlanınca geçer

Celil abi dediğin gibi oraları iyice yağladım, vd40 tarzı ucuz bir sprey geçti elime mass markalı, hiç ses felan kalmadı , çok teşekkür ederim

leonraptor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Han_zade
    Memur
     Regal Raptor Daytona DD 250 6c
     Amasya
    Beğenmiş
    33
    Beğenilmiş
    26
    arkadaşlar uzun zamandır forumdan ve yorumdan uzak kalmıştım artık buna yazayım dedim aslında o gıcırtı sesinin çok basit bir nedeni var koltuğun arkasındaki plastik takımlar üzerine ağırlık bindikçe kayma yapıyor ve ses yapıyor ses amortisörden gelmiyor yani ben o takozların altına masa ayağı kaldırmazı yapıştırdım sorun çözüldü;-) Bu arada şu yorumu da eklemeden geçemeyeceğim Regal Raptor bendeki tüm önyargıları yıktı ki sebebi de zaten başkalarının yorumlarıydı.yeni başlayan ve ilgilenenler için için söylüyorum hiç düşünmeden alın yasahibi titiz olan bakımını iyi yapmış birinden ya da 0 alın Rodajına yağına suyuna haftalık aylık bakımına dikkat edin farkı yaşayın Rodaj sonrası 140 ve üzerini çok rahat gördüm ara hızlanmalar gaz yeme ve vites geçişleri de mükemmel ;-) ev gibi büyük bir borca girmezsem veya bütçem yeterse inşallah yeter motorumu satmam onunla yaşlanırız ama benimle hep delikanlı olcak ;-)
    Her gün, ilk gün gibi yaşamak, sahip olduğun şeylerin kıymetini bilmek, sağlığına şükretmek... Yaşamak her şeye rağmen güzel

Barış Oral
    Finans
     Daytona DD250
     İzmir / Göztepe
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    13
    Burak o ses bende de var abi, bir sonraki buluşmamızda WD40' ı nereye sıktın göster de bende yapayım. Okudum ama anlamadım, kafa gitti benim yine

Burak Bilici
    Öğrenci
     Yamaha Dragstar 650
     İzmir/Bornova
    Beğenmiş
    371
    Beğenilmiş
    149
    Alıntı Draven Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burak o ses bende de var abi, bir sonraki buluşmamızda WD40' ı nereye sıktın göster de bende yapayım. Okudum ama anlamadım, kafa gitti benim yine
    Hallederiz abi gösteririm, arka taraftaki civata, şase, salıncak heryere sıktım.

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)