Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 33 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Ender KADERLİ
    Uzman
     RR-Daytona 250
     İstanbul - Tuzla
    Beğenmiş
    19
    Beğenilmiş
    21

Rr daytona 350

Arkadaşlar Hyosung Gv 250 ile Daytona 350 arasında sürekli gittim geldim. Normalde Hyosung gerçekten iyi bir motor fakat fiyatları da bir o kadar iyi ve Hyosung alsam sıfır almam gerekecek ve alınca kalan masraflar belimi bükecek(aksesuar ve ekipman falan) derken Daytona 350 ye ciddi bir şekilde bakıyorum şu anda ama gönlüm bir taraftan da hala Gv 250 de.

Kullanan arkadaşlara yakıt konusunda bir sorum olacak İstanbul'da yaşıyorum. Motoru her ne kadar şehirler arası kullanmayı düşünsem de şehir içerisinde de hatırı sayılır bir biçimde kullanmam gerekecek. Bu makine ne yakar 100 km hızın altında şehir içi ve şehirler arası. Hyosung dan bariz şekilde fazla mıdır tüketimi?

Öte yandan RR dan elbetteki bir Hyosung sağlamlığını ve performansını beklemiyorum ama 2. el alacağım ve tecrübe kazanana kadar kullanacağım bir motorun da sürekli arızasıyla uğraşmak ve acaba beni yolda mı bırakacak endişesiyle yol yapmak istemiyorum. Tecrübeleriniz nedir? Özellikle 2011 sonrasındaki balansörlü daytona 350 ler için.
    Konu laerrof tarafından (11.Kasım.2015 Saat 13:02 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yanlış Yazım

Caner Gül
    Mekanik Proje Tasarım
     Yamaha XVS950 A Midnight Star
     Ä°stanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    1,074
    Beğenilmiş
    898
    Öncelikle foruma üye olduktan sonra kendini tanıtma başlığında tanıtman gerekir ki bizde kiminle konuştuğumuzu bilelim Bu forumda fazlasıyla daytona kullanıcısı var fakat seni daytonanın kötü olduğuna ikna eden şeyi anlayabilmiş değilim. Kafandaki soruların cevabını forumda araştırma yaparak bulabilirsin aradığın herşeyin başlığı var. Bunun dışında ortalama 4 litre civarlarında yakıt tüketimi yapar bu makinalar ve burda herkes mutlaka uzun yola çıkmıştır ve sıkıntı yaşamamıştır

Ender KADERLİ
    Uzman
     RR-Daytona 250
     İstanbul - Tuzla
    Beğenmiş
    19
    Beğenilmiş
    21
    Doğrusu forumun düsturunun bu olduğunu şimdi öğrenmiş oldum oradan bir giriş yapayım yalnız daytona 350 ile alakalı sabit bir başlık göremedim farklı farklı başlıklar mı var yoksa ben mi göremedim ?

Caner Gül
    Mekanik Proje Tasarım
     Yamaha XVS950 A Midnight Star
     Ä°stanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    1,074
    Beğenilmiş
    898
    daytona olarak da araştırabilirsin yada aradığın kelimeyi arama kısmına yazarak da bulabilirsin. Mesela yakıt filan yazıp yakıtla ilgili daha önceden yorumlanmış daha detaylı bilgilere ulaşabilrsin

Ender KADERLİ
    Uzman
     RR-Daytona 250
     İstanbul - Tuzla
    Beğenmiş
    19
    Beğenilmiş
    21
    Tamamdır bir de o şekilde araştırma yapayım. Yakıt bir tarafa ama daytona 250 kullanan bir arkadaşımın km yükseldikçe sorunlarla boğuşmaya başlarsın lafı hiç aklımdan çıkmıyor. tabi 350 de durum nedir bilemiyorum

Birkan Bozkuş
    Teknik Ressam
     Suzuki C800 İntruder
     İstanbul-Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    2,242
    Beğenilmiş
    700
    Ender krdsm 3 aydır Daytona 250 kullanıcısıyım motorla ilgili henüz bir problem yaşamadım her gün git gel 64 km yol yapıyorum (Büyükçekmece - Topkapı) sabahları değilsede akşamları mecbur biraz trafiğe giriyorum km'de 18 kuruş yakıyor. 350cc bir tık daha fazla yakabilir. Gönlünden geçen makineyi al derim, bana da çok demişlerdi pişman olursun vs. klasik laflar ama benim aklım hep daytonadaydı aldım pişman değilim.

Ender KADERLİ
    Uzman
     RR-Daytona 250
     İstanbul - Tuzla
    Beğenmiş
    19
    Beğenilmiş
    21
    Alıntı Birkan Bozkuş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ender krdsm 3 aydır Daytona 250 kullanıcısıyım motorla ilgili henüz bir problem yaşamadım her gün git gel 64 km yol yapıyorum (Büyükçekmece - Topkapı) sabahları değilsede akşamları mecbur biraz trafiğe giriyorum km'de 18 kuruş yakıyor. 350cc bir tık daha fazla yakabilir. Gönlünden geçen makineyi al derim, bana da çok demişlerdi pişman olursun vs. klasik laflar ama benim aklım hep daytonadaydı aldım pişman değilim.
    Motoru sıfır mı almıştınız

Birkan Bozkuş
    Teknik Ressam
     Suzuki C800 İntruder
    Beğenmiş
    2,242
    Beğenilmiş
    700
    500 km aldım sıfır gibiydi şuan 3200 km civarında

Ender KADERLİ
    Uzman
     RR-Daytona 250
     İstanbul - Tuzla
    Beğenmiş
    19
    Beğenilmiş
    21
    Alıntı Birkan Bozkuş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    500 km aldım sıfır gibiydi şuan 3200 km civarında
    350 Daytona da sanırım 24-25 kuruş yakar ya kendimi o kadarına inandırmak istiyorum

Birkan Bozkuş
    Teknik Ressam
     Suzuki C800 İntruder
    Beğenmiş
    2,242
    Beğenilmiş
    700
    Alıntı laerrof Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    350 Daytona da sanırım 24-25 kuruş yakar ya kendimi o kadarına inandırmak istiyorum
    Kendi 250 cc daytonamdan yola çıkarak max yakacağı odur diye düşünüyorum

Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)