Arkadaşlar Hyosung Gv 250 ile Daytona 350 arasında sürekli gittim geldim. Normalde Hyosung gerçekten iyi bir motor fakat fiyatları da bir o kadar iyi ve Hyosung alsam sıfır almam gerekecek ve alınca kalan masraflar belimi bükecek(aksesuar ve ekipman falan) derken Daytona 350 ye ciddi bir şekilde bakıyorum şu anda ama gönlüm bir taraftan da hala Gv 250 de.
Kullanan arkadaşlara yakıt konusunda bir sorum olacak İstanbul'da yaşıyorum. Motoru her ne kadar şehirler arası kullanmayı düşünsem de şehir içerisinde de hatırı sayılır bir biçimde kullanmam gerekecek. Bu makine ne yakar 100 km hızın altında şehir içi ve şehirler arası. Hyosung dan bariz şekilde fazla mıdır tüketimi?
Öte yandan RR dan elbetteki bir Hyosung sağlamlığını ve performansını beklemiyorum ama 2. el alacağım ve tecrübe kazanana kadar kullanacağım bir motorun da sürekli arızasıyla uğraşmak ve acaba beni yolda mı bırakacak endişesiyle yol yapmak istemiyorum. Tecrübeleriniz nedir? Özellikle 2011 sonrasındaki balansörlü daytona 350 ler için.

RR-Daytona 250
İstanbul - Tuzla
0 Rh (+)
Bu forumda fazlasıyla daytona kullanıcısı var fakat seni daytonanın kötü olduğuna ikna eden şeyi anlayabilmiş değilim. Kafandaki soruların cevabını forumda araştırma yaparak bulabilirsin aradığın herşeyin başlığı var. Bunun dışında ortalama 4 litre civarlarında yakıt tüketimi yapar bu makinalar ve burda herkes mutlaka uzun yola çıkmıştır ve sıkıntı yaşamamıştır
yalnız daytona 350 ile alakalı sabit bir başlık göremedim farklı farklı başlıklar mı var yoksa ben mi göremedim ?