Alıntı Crime Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Net söylüyorum Ben motora biniyorum benim ilerde ALLAH nasip ederde oğlum/kızım olursa motor alacağım bineceğim derse karşı çıkarım kolay kolay da ızın alamaz(değil düşüp bir yerını kırmak dızını surtse o acının anne baba ıcın tarıfının oldugunu zannetmıyorum) Ben baba olsam ve oglum bana ben motor alacağım Türkiyede süreceğim her gun canıma kasteddireceğim derse yürü git lan derim gorunen güzel olan kadar gorunmeyen b..tan seylerde var.Motosiklet camiasının nerdeyse yarısından fazlası motorunda ,ustunde kesıcı delici alet, sopa vs tasıyor sırf trafıkte hayatı boyunca bısıklete bıle bınmemıs gerızekalılar yuzunden.Kanın su an ıcın fazla kaynıyorsa uzak dur der gecerım.
Ben sizin gibi düşünmüyorum. 10 yaşında bir oğlum var. Şu an beraber bisiklete binerek geziyoruz. Baba "bende büyüyünce binebilir miyim motora?" (Annesi olmaz diyor bu arada) dediğinde "belirli koşullarla olur" diyorum.

Nedir bu koşullar?
1) Genç kanı kaynayan gençlerin altına 250CC'den büyük motor vermeyeceksin. Bende farklı değildim. Bu duble yolların olmadığı zamanlarda (geliş-gidiş yol) Fiat Palio ile 150-160km ile Samsun->Ankara arasını 3-3.5 saatte gidiyordum. Geçenlerde bir Palio kullandım, resmen allah korumuş.
2) Her zaman korumalarını eksik etmeyecek. Kask ve mont olmazsa olmaz. En ideali pantalonda olması ama ben işim gereği giyemiyorum. Kendi yapmadığım şeyi ondan istemem haksızlık olur
3) Sürücülerin dikkatini çekecek ve milletin çekinmesine yol açacak görüntü olarak "heybetli" bir motor kullanacak. Öyle scooter, CBF falan olmaz.

Sonuçta motorculuk bir kültür. Uygun kişiler ile takılmak önemli. Şuanda 2 arkadaş oğullarımızı da motora alıp, yazın günübirlik çadır kuruyoruz. Bir şekilde bu çocuğu ektiliyor. Yarın bir günde ektiğimiz rüzgarı fırtına olarak biçeceğiz.