Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Burak Bilici
    Öğrenci
     Yamaha Dragstar 650
     İzmir/Bornova
    Beğenmiş
    371
    Beğenilmiş
    149

Vites Problemi

Merhaba Raptorriders kardeşlerim. Konu kirliliği olmasını istemedim ama farklı bir sorum var.

Başlıktan tahmin edeceğiniz üzere benim daytonamda da 2 den boşa düşme sorunu var. Fabrikasyon hatası, ince pul konulmasından kaynaklanıyormuş anladığım kadarıyla.

Motorum 2012 model ve garantisi yok haliyle, nasıl yaptırabilirim, servis ücretsiz halledebilir mi, yoksa garantisi olmadığı için yüksek bir fiyat mı tutar, kimileride yaptırmazsam yaranın büyüyeceğinden bahsetmişti.
    Anlıyacağınız canım sıkkın

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Servisin ücretsiz bunu yaptığını duydum fabrikasyon hatası olduğu için ama orda da kardeşim madem vardı bu zamana kadar neredeydin diye bilmiyorum. Ama çoğu kişi bedava yaptırmış sevise

Burak Bilici
    Öğrenci
     Yamaha Dragstar 650
     İzmir/Bornova
    Beğenmiş
    371
    Beğenilmiş
    149
    Alıntı 2_rock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Servisin ücretsiz bunu yaptığını duydum fabrikasyon hatası olduğu için ama orda da kardeşim madem vardı bu zamana kadar neredeydin diye bilmiyorum. Ama çoğu kişi bedava yaptırmış sevise
    Motorumu 2. El aldım ve o sıralar Tecrübesiz olduğum için bihaberdim bundan. Yaklaşık 3 aydır bende motor ve artık ciddi anlamda hissedebiliyorum bu sorunu

FouL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat K.
    Fotoğrafçılık
     RR Daytona 250e 6c Beyaz
     İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    11,660
    Beğenilmiş
    1,791
    Doğru garantide iken sadece değişen yagina suyuna sadece para alıyorlar ve garantiden ücretsiz yaptirabiliyordun. Garantiden çıktığı için epey bi para tutacaktır.. En güzeli çok ciddi sorun çıkartmiyorsa 2 den hemen sonra 3 e alvitesi öyle kullan..

En güzeli firmayi arayıp durumu izah etmen belki ciddi bir indirim alırsın.. içinde rahat etmiş olur..

Uğur Güler
    ULAŞIM
     Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
     İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    9,015
    Beğenilmiş
    2,222
    Bu tür krınik sorunların garanti bitse dahi servislerin sadece işçilik alarak halletmeleri gerekli. Ama garanti şartları servis anlayışı markalara göre farklılık gösterir. Bence servisle bi görüş. Durumu hoşgörüyle izah et. Eminim mağduriyetini giderirler

ereneren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erenacikgoz
    antrenör
     250 spyder
     Ankara/Mamak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı karakalem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Raptorriders kardeşlerim. Konu kirliliği olmasını istemedim ama farklı bir sorum var.

Başlıktan tahmin edeceğiniz üzere benim daytonamda da 2 den boşa düşme sorunu var. Fabrikasyon hatası, ince pul konulmasından kaynaklanıyormuş anladığım kadarıyla.

Motorum 2012 model ve garantisi yok haliyle, nasıl yaptırabilirim, servis ücretsiz halledebilir mi, yoksa garantisi olmadığı için yüksek bir fiyat mı tutar, kimileride yaptırmazsam yaranın büyüyeceğinden bahsetmişti.
    Anlıyacağınız canım sıkkın
    bunun sürüşle yağ değişimiyle bakımla alakası varmıdır peki bende spyder ımı ilk aldıgım zamanlar cok oluyodu ama uzun süredir birkere bile olmadı

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,899
    Beğenilmiş
    7,144
    Burak geçmiş olsun bu sorun garantideyken ücretsiz yapılıyor ama sonrasında ücret alırlar malesef ve eger km ilerlemiş dişlilerde aşınma olmuşsa dişli setini değiştirmeleri gerekiyor komple şanzuman yenileme işlemi yapılıyor maliyeti 1000 tl'nin üzeri rakam tutuyor :( fakat bazen vites atma olayı vites aktarma çubuğundaki ayarım bozulmasından kaynaklanabilir ayar bozulubca vites yerine tam oturmuyor ve atıyor öncelikle ona ayar yaptırıp denemekte fauda var
    Eren seninde durum vitesin yerine tam oturmamasından kaynaklanmış olabilir motora alışma sürecinde bazen olur

Burak Bilici
    Öğrenci
     Yamaha Dragstar 650
     İzmir/Bornova
    Beğenmiş
    371
    Beğenilmiş
    149
    Teşekkür ederim bilgileriniz için, ben bi ihtimal servisle görüşüp durumu izah edeyim, Celil Abi senin dediğin vites ayarını yaptırdıktan sonra tabi, dediğiniz gibi yüksek bi fiyat isterlersede benim için artık 2. Vites yok :D

Tuğrul Baylan
    Piping Designer
     Kawasaki Vulcan 800/Vn800
     İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Alıntı karakalem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim bilgileriniz için, ben bi ihtimal servisle görüşüp durumu izah edeyim, Celil Abi senin dediğin vites ayarını yaptırdıktan sonra tabi, dediğiniz gibi yüksek bi fiyat isterlersede benim için artık 2. Vites yok :D
    Burak İzmir'deki resmi Regal Raptor servisi benim bildiğim Karşıyaka Motoshop. Karşıyaka İskele'ye doğru inen yolda solunda kalıyor

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Daha önce değişik motorlar kullanmış birisi olarak sunuda eklemek isterim ilk bindiğimde bende öyle sanmıştım ama aslında değilmiş biraz daha sert vites değiştirince geçtiğini fark ettim sert derken onun ayarını verecek kadar kıracak kadar değil.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)