Alıntı 2_rock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kardeşim çok net ve kesin olarak araştırdım ve bizzat aynı durumun içerisindeyim. Durum şöyle. Kursa kayıt ve başlangıç tarihin 2015 olduğu için sen eski yönetmeliğe tabi tutuluyorsun. Korkacak hiç bir durum yok.sertifikayı genelde kurs sıvandan 1 hafta sonrasına yada 5 gün sonrasına veriyor belkide yoğunluktan dolayı 15 gün demişlerdir onu kursu arayıp sorman gerekiyor. Alacağın kategori eski sisteme göre A2 yani yeni sistemin A kategorisine denk için rahat olsun. Ehliyet için randevu alarak gidiyorsun bunun öncesinde belli harçları ödemenin gerekiyor yalnız ödemeden önce kesin bilgi almanda fayda var yeni sisteme göremiyorum oderim ekler yoksa eskisine göremiyorum onu bende tam bilmiyorum

Verdiğin net bilgiler için teşekkür ediyorum. Anlaşılan telaşe edilecek bir durum yok stajyer ehliyetle alakalı olarak. Peki bir şey daha sormak istiyorum. Şu anda ben ehliyet almaya hak kazanmışken, trafikte yakalanabileceğim çevirmelerden ceza yeme durumum nedir henüz A2 ehliyetim fiziksel olarak bulunmadığı için.