karakalem Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba Alp, Konyadan aramıza hoşgeldin.
Önce bahsettiğin sarı maşaya gelirsek, regalin aynı sene çıkan daytonalarında bile maşa rengi farklı olabiliyor, külübümüzde model aynı olmasına rağmen kimisinin rengi gümüş, kimisi sarı, kimisi altın sarısı. Maşa rengi senin kısmetine kalmış anlıyacağın.
Uzun yolda artçıyla beraber tam gaz 18 kuruş yaktırdım, ama bu her regalde değişebiliyor, aşağı yukarı 17-22 arası değişir daha fazlası olmaz.
Şekil olarak sınıfında bence en güzel motor, çoğu harleyden bile güzel.
Sesi ise boru egzoz taktırırsan, ve egzozun ortasındski katalizör dolu ise mükemmel bir sesi var.
Uzun yolda ben rahatım, titreşim çok nadir hissettim, artçısı biraz sıkıntılı. Ama hız olarak 250cc lik bir makineden ne beklediğine göre değişir, hız makinası değil zaten. Normal seyirde 130-140 çok rahat, ben 155 yaptırabildim. Ama bu makinalara bu kadar hız yaptırmaman gerekiyor.
Çindir, ama en iyi çindir. Çin olması seni yanıltmasın, motoruna bakarsan, ilgi gösterirsen seni yolda bırakmaz. Senelerce kullanırsın. Ki zaten forumumuzda uzun yıllardır regal kullanıcıları mevcut.
Lastikleri çok kötü, naylon lastik, yağmurda felan her koşulda sürerim diyorsan değiştirmende fayda var.
10 bütçen varsa, ekipmanlarını kesinlikle ihmal etme. Rahat rahat tam set ekipman ve daytona alınır bu paraya.
Dilerim kısa zamanda aklındaki makinana kavuşursun.