Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 36 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hakan Tekin
    Lojistik
     Daytona
     İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
    Beğenmiş
    366
    Beğenilmiş
    317
    Çare katlanır plakalık

Ufuk Üzgün
    öğrenci
     Kawasaki EN 500
     İzmir - Karşıyaka
    Beğenmiş
    63
    Beğenilmiş
    22
    Alıntı Peder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çare katlanır plakalık
    Sırt desteğinden plakanın önüne kilidi sarkıtıyorum ben

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı Ufuk_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Normal yollarda arabaya 90 motora 80, otobanda arabaya 120 motora 100 bu hız limitini belirleyen hanzolar kimse onla çok tanışmak istiyorum sebebi neymiş.Devlet motosikletlere 2. sınıf araç muamelesi yaparsa vatandaş neler yapmaz imam osurursa cemaat .... Kadın geçen önümde yunus polisi sıkıştırdı adam hanımefendi sağa kırarken aynanıza niye bakmıyosunuz diyo kadın iki tarafıda kontrol edememki dedi ya polise bunu yapan bizi tost yapar.
    vergide öyle yapmıyorlar ama namuzsuzlar istanbula furara gelirken makıcaz artık nasıl oluyor ))))9

İbrahim Yılmaz
    Tekniker
     Regal Raptor DD250 2006 model
     İzmir - Bayraklı
    Beğenmiş
    43
    Beğenilmiş
    9
    Bu kadar mantıksız bi kararin bu ülkede olmasına hiç sasirmadim ilk duyduğumda bende çok sasirmistim daha fazla olması gerekirken daha az inanması gerçekten zor... Ama ama direksiyon sınavlarında sinyal vermediginde geçirim stop ettirdiğinde bırakan bi zihniyet için son derece normal... Onlara gore gitsinde sinyal olmasa da olur gibi bisey..

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ufuk Üzgün
    öğrenci
     Kawasaki EN 500
     İzmir - Karşıyaka
    Beğenmiş
    63
    Beğenilmiş
    22
    Alıntı ibrahimyılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kadar mantıksız bi kararin bu ülkede olmasına hiç sasirmadim ilk duyduğumda bende çok sasirmistim daha fazla olması gerekirken daha az inanması gerçekten zor... Ama ama direksiyon sınavlarında sinyal vermediginde geçirim stop ettirdiğinde bırakan bi zihniyet için son derece normal... Onlara gore gitsinde sinyal olmasa da olur gibi bisey..

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Haklısın abi 2 duba arasına tek seferde park etmeye verdikleri önemi trafikte güvenli sürüşe verselerdi bir çok kazanın önüne geçerlerdi

Ali ÜNVERDİ
    Bankacı
     Ulutay - KaWaSaki VN900B - 2012
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    3,250
    Beğenilmiş
    780
    d) (Ek: RG-11/04/2003-25076) Araç sınıfları
    1) L Sınıfı – İki ve üç veya dört tekerlekli motorlu araçlardır.
    1.1) L1 Sınıfı: Azami hızı 45 km/s’i, içten yanmalı motorlu ise silindir kapasitesi 50 cm³’ü, elektrik motorlu ise azami sürekli nominal güç çıkışı 4 kW’ı geçmeyen iki tekerlekli araçtır.
    1.2) L2 Sınıfı: Azami hızı 45 km/s’i, kıvılcım ateşlemeli motor ise silindir kapasitesi 50 cm³’ü, içten yanmalı motorlu ise azami net gücü 4 kW’ı, elektrik motorlu ise azami sürekli nominal güç çıkışı 4 kW’ı geçmeyen üç tekerlekli araçtır.
    1.3) L3 Sınıfı: Azami hızı 45 km/s’i ve içten yanmalı motorlu ise silindir kapasitesi 50 cm³’ü geçen yolcu sepetsiz iki tekerlekli araçtır.
    1.4) L4 Sınıfı: Azami hızı 45 km/s’i ve içten yanmalı motorlu ise silindir kapasitesi 50 cm³’ü geçen yolcu sepetli iki tekerlekli araçtır.
    1.5) L5 Sınıfı: Azami hızı 45 km/s’i ve içten yanmalı motorlu ise silindir kapasitesi 50 cm³’ü geçen, simetrik olarak yerleştirilmiş üç tekerlekli araçtır.
    1.6) L6 Sınıfı: Azami hızı 45 km/s’i, elektrik motorlu araçlarda akü ağırlığı hariç yüksüz ağırlığı 0.35 tonu, kıvılcım ateşlemeli motor ise silindir kapasitesi 50 cm³’ü, diğer tip içten yanmalı motorlu ise azami net gücü 4 kW’ı, elektrik motorlu ise azami sürekli nominal güç çıkışı 4 kW’ı geçmeyen dört tekerlekli araçtır.
    1.7) L7 Sınıfı: Elektrik motorlu araçlarda akü ağırlığı hariç yüksüz ağırlığı 0.4 tonu (yük taşıma amaçlı araçlarda 0.55 ton), azami net gücü 15 kW’ı geçmeyen ve L6 sınıfına girmeyen dört tekerlekli araçtır.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı Ali ÜNVERDİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    d) (Ek: RG-11/04/2003-25076) Araç sınıfları
    1) L Sınıfı – İki ve üç veya dört tekerlekli motorlu araçlardır.
    1.1) L1 Sınıfı: Azami hızı 45 km/s’i, içten yanmalı motorlu ise silindir kapasitesi 50 cm³’ü, elektrik motorlu ise azami sürekli nominal güç çıkışı 4 kW’ı geçmeyen iki tekerlekli araçtır.
    1.2) L2 Sınıfı: Azami hızı 45 km/s’i, kıvılcım ateşlemeli motor ise silindir kapasitesi 50 cm³’ü, içten yanmalı motorlu ise azami net gücü 4 kW’ı, elektrik motorlu ise azami sürekli nominal güç çıkışı 4 kW’ı geçmeyen üç tekerlekli araçtır.
    1.3) L3 Sınıfı: Azami hızı 45 km/s’i ve içten yanmalı motorlu ise silindir kapasitesi 50 cm³’ü geçen yolcu sepetsiz iki tekerlekli araçtır.
    1.4) L4 Sınıfı: Azami hızı 45 km/s’i ve içten yanmalı motorlu ise silindir kapasitesi 50 cm³’ü geçen yolcu sepetli iki tekerlekli araçtır.
    1.5) L5 Sınıfı: Azami hızı 45 km/s’i ve içten yanmalı motorlu ise silindir kapasitesi 50 cm³’ü geçen, simetrik olarak yerleştirilmiş üç tekerlekli araçtır.
    1.6) L6 Sınıfı: Azami hızı 45 km/s’i, elektrik motorlu araçlarda akü ağırlığı hariç yüksüz ağırlığı 0.35 tonu, kıvılcım ateşlemeli motor ise silindir kapasitesi 50 cm³’ü, diğer tip içten yanmalı motorlu ise azami net gücü 4 kW’ı, elektrik motorlu ise azami sürekli nominal güç çıkışı 4 kW’ı geçmeyen dört tekerlekli araçtır.
    1.7) L7 Sınıfı: Elektrik motorlu araçlarda akü ağırlığı hariç yüksüz ağırlığı 0.4 tonu (yük taşıma amaçlı araçlarda 0.55 ton), azami net gücü 15 kW’ı geçmeyen ve L6 sınıfına girmeyen dört tekerlekli araçtır.
    Ben bu listeyi anlamadım liste küçük cc ve elektirkli motor lar listesi değilmi bu

Ali ÜNVERDİ
    Bankacı
     Ulutay - KaWaSaki VN900B - 2012
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    3,250
    Beğenilmiş
    780
    Karayolları yönetmeliğine göre araç sınıflarının L grubu.Yönetmelikten aldım. (Azami hız 45 km/s
    2003 yılında değişmiş yönetmelik maddesi)
    Konu Ali ÜNVERDİ tarafından (19.February.2016 Saat 14:42 ) değiştirilmiştir.

Hakan Tekin
    Lojistik
     Daytona
     İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
    Beğenmiş
    366
    Beğenilmiş
    317
    Bu ve benzeri her türlü çözüm kabulümdür kardeşim

Cenk KARACA
    Yazılım Uzmanı
     Regal Raptor - DD 250E-6C
     İzmir/Göztepe
    Beğenmiş
    153
    Beğenilmiş
    40
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bu listeyi anlamadım liste küçük cc ve elektirkli motor lar listesi değilmi bu
    Bizimkiler L3 Celil abi
    Yeni trafik çevre eğitmenliği kursunu yeni bitirdim

Sayfa 2 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)