en çokda (sağdan git diyenlere sinir oluyorum)
daha bugün en soldan 100 km 'le gidiyorum önüm dolu arkadan gelen hanzo selektör yapıyor![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

regal raptor 250cc daytona
ankara
AB Rh (+)en çokda (sağdan git diyenlere sinir oluyorum)
daha bugün en soldan 100 km 'le gidiyorum önüm dolu arkadan gelen hanzo selektör yapıyor![]()
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Şimdi şehir içi ve şehirler arası yollarda tam olarak kaç km hızla sinirimizi var motosiklet sürücüsü olarak
Spyder 250
Ankara ve Düzce
A Rh (+)Abi ben sınırı bilmiyorumda. Emniyet şeridi bize açık. kullanabiliyoruz diye biliyorum. En kötü zor durumda ordan bas git![]()
Özü Gülmeyenin Yüzü Güler mi ?
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Cezada plakaya gelsin basıp geçsinler
Kawasaki EN 500
İzmir - Karşıyaka
A Rh (-)2 ay önce emniyet şeridinden gittiğim için eve ceza geldi.Bu cezayı yazan polis amcayla karşılaşıp sunları soylemek isterdim sabah saati full ekipman giyinmişim okula gidiyorum trafik felç araçlar 3 şeritli çevre yokunda her zaman olduğu gibi dur kalk yaparak ilerliyolar bende daha güvenli olduğu için. Emniyet şeridinden gidiyorum ordan gitmesem aralardan gidicem daha riskli.Eminimki kendini şöyle savunucak emniyet şeridi ambulans,itfayiye için falan. İyide biz arabalar gibi değiliz ki bizim emniyet şeridini terketmemiz 1 2 saniyemizi alıyo. Trafiği rahatlatmak için insaları motosiklet sürmeye yönlendireceğinize trafikte motosikletli avlamak doğrumu.Bu haksız cezaların önünü alamadığım için plakam o günden beri kapalı daha da açmayı düşünmüyorum!
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Ankarada emniyet şeridi bile yok
regal raptor 150
ankara
A Rh (+)
regal raptor 150
ankara
A Rh (+)Şehir içinde aksi belirtilmedikce tüm araclara motorsiklet dahil aynı
Otomobil (M1), (M1G),50
Minibüs (M2),50
Otobüs (M2-M3),50
Kamyonet (N1), (N1G),50
Panelvan (N1) 50
Kamyon (N2-N3),50
Çekici (N2-N3),50
Motosiklet (L3),50
Motosiklet (L4, L5, L7),50
Motorlu Bisiklet (L1, L2, L6),30
regal raptor 150
ankara
A Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)