merhaba arkadaşlar
Yarın regalin bu modelini almaya gidiyorum bu konuda yardımcı olursanız cok sevinirim.
motora ilk başlayan biri için çk zorlanır mıyım?
bir de önerebileceğiniz expert ya usta var mı?
teşekkürler.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal raptor dd250e-6c
Istanbul
A Rh (+)merhaba arkadaşlar
Yarın regalin bu modelini almaya gidiyorum bu konuda yardımcı olursanız cok sevinirim.
motora ilk başlayan biri için çk zorlanır mıyım?
bir de önerebileceğiniz expert ya usta var mı?
teşekkürler.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Dinçer aramıza hoş geldin Önce kendini alttaki Tanışma başlığında tanıtırsan seviniriz
RR Doytona modeli kullanımı kolaydır çabuk alışır sorun yaşamadan kullanırsın
Beşiktaş tarafında yukarıda linki ve teli olan Demirtaş motosiklet ali usta var Güneşli tarafında da Ahmet usta var hangisi yakınsa oraya baktırabilirsin gittiğinde forumudan geldiğini söylersen yardımcı olurlar şimdiden Yeni RR un hayırlı olsun alınca resimlerini bekliyoruz![]()
Harley D.
Ötüken
0 Rh (-)Ben de dd250e 6c ile başladım. Kullanimi kolay acemiye gider. Naked vb motosikletler chopperlardan daha kivraktir, kurslarda hatta commuter'le sınava sokarlar. Ama ınan ben o kurs motorlarını kullanmaktan eziyet duydum. Ama dd250 6c'yi çok rahat keyifle kullanıyorum. İlk kez motor alacağın zaman herkes chopper almana karşı çıkar, chopper zor derler ama asli yok, onu diyenler de genelde scootercidir zaten. Hayat sevmedigimiz motorlara binecek kadar uzun değil. Begendiysen git al dostum, bilmiyorsan öğrenirsin ama içine sinen motora binersin.
HTC One M8s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Regal raptor dd250e-6c
Istanbul
A Rh (+)Merhaba
Tesekkurler bilgiler icin,hosbulduk hocam.öğrenci olarak hala takiliyorum taksimde yasiyorum.Ali ustayi duymustum ve bana yakin ama yarin birisini oraya goturmem gerekiyor,motora bakmasi icin,geliyorlar mi acaba? Ya da bu tür baktirmaya goturebilecegim uzman birisi?
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)
Regal raptor dd250e-6c
Istanbul
A Rh (+)Umarim birisi yardimci olur,tamam cok tesekkur ederim referans icin!
Regal raptor dd250e-6c
Istanbul
A Rh (+)Tesekkurler hocam,Chopper almayi bayadir dusunuyorum,hatta baska tarz bakmadim bile,bakalim kazasiz belasiz sureriz![]()
Regal raptor dd250e-6c
Istanbul
A Rh (+)Motor,Çağlayan taraflarinda,ama hava durumundan dolayi motoru gotyremiyorum onun icin cumartesiyi bekleyecem. Alinca da fotolarini yuklerim![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)