Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 4 Toplam 7 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu
Toplam 61 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ozan Dinçkal
    Teknosa
     Regal Raptor Spyder 250
     Muğla - Bodrum
    Beğenmiş
    56
    Beğenilmiş
    80
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ozan marmaris dekini ele Foça daki makina çok iyi temiz duruyor bunu ara konuş pazarlık et bence
    focadakinin sahibi ile gorsutum abi...adam ingiliz....motor temiz gibi gorunuyo evet . sadece plaka konusunda bilgim olmadigi icin bilen birinden yardim alabilirim...arac ML plaka ..yani yabancilara verilen plakaymis...noterde satis yapilirken plaka eski sahibine kaliyomus die duydum, ama emin degilim...noterde satis yapsakta fethiyeden plaka olmadan bodruma gelebilirmiyim gecici bi evrak vermiceklermi?gidip ayni gun icinde alip gelmek istiom...cunku isten izin durumlari buaralar zor...ML plaka satislarinda bilgisi olan varsa sevinirim

berkehrercan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Berke Hür Ercan
    Öğrenci
     Honda Shadow Vlx 600
     İstanbul - Kozyatağı (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    28
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...15732880/detay Bu da benim ilan,fiyatla oynadim daha onaylanmamis olabilir,daha sonra tekrar denersen acilir
    Daytona Army - Dragstar 650 Classic - Shadow Vlx 600

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Noterden aldığın belgelerle gelebilir zaten aranız çok fazla değil çevirme olsa bile satışını aldığın için sorun olmaz

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,792
    Beğenilmiş
    7,128
    Alıntı Ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    focadakinin sahibi ile gorsutum abi...adam ingiliz....motor temiz gibi gorunuyo evet . sadece plaka konusunda bilgim olmadigi icin bilen birinden yardim alabilirim...arac ML plaka ..yani yabancilara verilen plakaymis...noterde satis yapilirken plaka eski sahibine kaliyomus die duydum, ama emin degilim...noterde satis yapsakta fethiyeden plaka olmadan bodruma gelebilirmiyim gecici bi evrak vermiceklermi?gidip ayni gun icinde alip gelmek istiom...cunku isten izin durumlari buaralar zor...ML plaka satislarinda bilgisi olan varsa sevinirim
    Ozan ML plaka olayını bilmiyorum araştırmak lazım ama motor türkiyeden alındığı için plaka değişikliğiyle standart işlem yürür sanırım plaka dışında noter satışta geçici ruhsat veriyor orjinal ruhsat gelinceye kadar 1 ay süreyle motoru onunla kullanıyorsun yolada bununla çıkabilirsin ama plakasız gidiliyormu araştırmak lazım onu bilmiyorum

Ozan Dinçkal
    Teknosa
     Regal Raptor Spyder 250
     Muğla - Bodrum
    Beğenmiş
    56
    Beğenilmiş
    80
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ozan ML plaka olayını bilmiyorum araştırmak lazım ama motor türkiyeden alındığı için plaka değişikliğiyle standart işlem yürür sanırım plaka dışında noter satışta geçici ruhsat veriyor orjinal ruhsat gelinceye kadar 1 ay süreyle motoru onunla kullanıyorsun yolada bununla çıkabilirsin ama plakasız gidiliyormu araştırmak lazım onu bilmiyorum
    Plaka islemi 2-3 gun surer die dusunuyorum...adam yabanci oldugundan 2016da burda yasayan yabancilardanda ehliyet yenilemesi istediklerinden sahibi getiremiyo ne yazikki...1 gunde bitirmem gerek...ya alip gelicem yada nakliye ile getirtcem..baska bi fikri olan varmi??

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cenk KARACA
    Yazılım Uzmanı
     Regal Raptor - DD 250E-6C
     İzmir/Göztepe
    Beğenmiş
    153
    Beğenilmiş
    40
    Ozan şimdi hocama (emekli trafik amiri) sordum oda yine yanlış söylemeyim diye, trafik şubeden birileri ile görüştü.
    sonuç; motor Türkiyeden alındığı için (ML plaka öğrenci veya öğretim görevlilerine veriliyor bildiğim kadarıyla) plaka satıştan sonra motorun üzerinde kalıyor. sen bodrumda trafiğe gidince onu teslim ediyor ve 48 olarak yeni plaka alıyorsun.

Ozan Dinçkal
    Teknosa
     Regal Raptor Spyder 250
     Muğla - Bodrum
    Beğenmiş
    56
    Beğenilmiş
    80
    Alıntı ckaraca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ozan şimdi hocama (emekli trafik amiri) sordum oda yine yanlış söylemeyim diye, trafik şubeden birileri ile görüştü.
    sonuç; motor Türkiyeden alındığı için (ML plaka öğrenci veya öğretim görevlilerine veriliyor bildiğim kadarıyla) plaka satıştan sonra motorun üzerinde kalıyor. sen bodrumda trafiğe gidince onu teslim ediyor ve 48 olarak yeni plaka alıyorsun.
    cok tsk ederim...bu bilgi moralimi yerine getirdi... o zaman isten izin alabilirsem p.tesi gunu kafayi koparmaya yani bu isi bitirmeye gidicem umarim havada guzel olur...ilk gunden gezegeze gelirim

Cenk KARACA
    Yazılım Uzmanı
     Regal Raptor - DD 250E-6C
     İzmir/Göztepe
    Beğenmiş
    153
    Beğenilmiş
    40
    Alıntı Ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cok tsk ederim...bu bilgi moralimi yerine getirdi... o zaman isten izin alabilirsem p.tesi gunu kafayi koparmaya yani bu isi bitirmeye gidicem umarim havada guzel olur...ilk gunden gezegeze gelirim
    Hadi hayırlısı

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Hadi hayırlısı gözün aydın. Çok sevindim senin adına. En yakın zamanda motorlu fotolarını bekliyoruz. Bodrum bu işler için çok güzel yer oradada bir ekip olacağından şüphemiz yok

Ozan Dinçkal
    Teknosa
     Regal Raptor Spyder 250
     Muğla - Bodrum
    Beğenmiş
    56
    Beğenilmiş
    80
    Salı gunune sozlestik kıyamet kopsa genelde gidiyorum fethiyeye....artık orda bi supriz çıkarsa şansımıza...az önce noterlede gorustum daha farklı konuştu.. ML plaka sadece sahibi tarafından kullanılır dedi motor üstünde sen varken çevrilirken ceza + motor bağlanır dedi....olmadı nakliyeye vericem ordan.. 2 gün sonrada bodrumdan alcam

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 4 Toplam 7 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)