öncelikle merhabalar abiler uzun bi aradan sonra tekrar sizinleyimve felaket ötesi bir sorunum var kış bakımlarını yapıp kış uykusuna çektiğim o canımın içi motorumun
yanına gittim birde ne göreyim altında bir antifiriz birikintisi
motor bölümüne dikkatlice baktığımda silindirin bloğunun yanında kırıklar meydana gelmiş
ve aşagıya antifiriz akıtmış şimdi komple silindir felan almam gerekiyor hemen ali ustanın sitesine girdim 470 lira silindir sac conta felan derken baya bulacak şimdi gelelim soruma ben sadece sekman silindir saç conta alsam yeterli mi yoksa piston felan da almam gerekiyo mu celil abi bu konu ellerinden öper saygılarımla....
![]()

Regal Raptor Dadyw-9
sivas
0 Rh (+)
ve felaket ötesi bir sorunum var kış bakımlarını yapıp kış uykusuna çektiğim o canımın içi motorumun
yanına gittim birde ne göreyim altında bir antifiriz birikintisi
motor bölümüne dikkatlice baktığımda silindirin bloğunun yanında kırıklar meydana gelmiş
ve aşagıya antifiriz akıtmış şimdi komple silindir felan almam gerekiyor hemen ali ustanın sitesine girdim 470 lira silindir sac conta felan derken baya bulacak şimdi gelelim soruma ben sadece sekman silindir saç conta alsam yeterli mi yoksa piston felan da almam gerekiyo mu celil abi bu konu ellerinden öper saygılarımla....