2 alt sokaktayım. Etraf tenha... Hedef çevik kuvvet... Ama güçlü bi patlama olmadı...Turistler Sultanahmet vs tarafına gidiyor... Sultanahmet tekrarlamaz inş...![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor 150e2
İstanbul - Beyoğlu (Avrupa Yakası)
0 Rh (-)2 alt sokaktayım. Etraf tenha... Hedef çevik kuvvet... Ama güçlü bi patlama olmadı...Turistler Sultanahmet vs tarafına gidiyor... Sultanahmet tekrarlamaz inş...![]()
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Canlı bombaymis yakalanacagini anlayınca kendini patlatmış
250 spyder
Ankara/Mamak
B Rh (+)istanbuldan herkes iyimi cok gecmiş olsun istanbula tüm türkiyeye ne olcak halimiz bilmiyorum
Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Bu ara kalabalık ve merkezi yerlerden uzak durun. Ki yarın akşam derbi maçta var. Kazanan kim olursa olsun. Türkiye kazansın. İnşallah stad yakınlarında yada ulaşımda bi kahpelik yapmazlar. Allah belalarını versin. Yapanın destekleyinin kim varsa bu kansız hainlerin arkasında. Rabbim topunu kahreylesin.![]()
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)Tünaydın RR yine yağmurlu ve bombalı bir gün..
Aman dikkat kalabalık yerlerden uzak durun bu patlamalar devam edecek anlaşılan..
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)RR AİLESİ nasılsınız neler yapıyorsunuz
Daytona
AB Rh (+)Evimde korku dehşet sinir ve hüzün içerisinde oturuyorum. Kitap okumaya çalışıyorum ama yazılara konsantre olamıyorum. Gözümün önüne fırlayan savrulan insan organları geliyor. Patlama sesleri duyuyorum. İnşallah bir yakınımın sevdiğim bir insanın başına kötü bir şey gelmemiştir diye dua ediyorum. Aman tenhadan geçmesin tecavüze uğrar diye düşünüyorum, sonra ama kalabalık yerlerde olursa da bomba patlayabilir diye geçiyor aklımdan. Psikolojimi beni bizleri bu hale getirenler ise koruma ordusuyla güvenli evlerinde huzurla kınamakta lanetlemekteler sadece. İşte istikrar işte yeni Türkiye...
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)
Daytona
AB Rh (+)
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Antalya ses ver nerelerdesin yoksunuz ortalıkta
Şu anda 381 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 381 misafir)