| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Hyosung GV 250
Antalya
B Rh (+)Doğa sigorta yeni bir firma. Hatta kooperatif. Kaza durumunda diğer sigortalarla aynı şekilde maddi manevi hasarları karşılıyor, bir farkı yok.
Ancak firma yeni olduğundan eğer firma iflas ederse sigortaniz devlet güvencesinde olduğundan karşı taraf odemeyi alırken 1-2 ay geç alabilir. Bu da söylediğim gibi firma iflas ederse geçerli. Bana sigortacimin anlattığı bu
Spyder
İzmir/Narlıdere-Güzelbahçe
A Rh (+)
Suzuki C 800
İzmir-Karşıyaka
A Rh (-)Selam.
Ben 7-8 şirkete sordum. En ucuzu Demir sigorta. Tabi bu yazı reklama giriyor mu bilmiyorum. Ama 4000TL bile çıkaran oldu. Bu arkadaşlar 650 TL ye hallettiler.
cbr250
ankara
A Rh (+)kooperatif sigortaların, aldığınız motorun 1 yıl içinde satışını yaptığınız takdirde kalan sigorta priminin geri ödemesini yapmıyor diye bi dezavantajından bahsetmişti bir abi. ama ben emin değilim. araştırın isterseniz.
ben de demir sigortadan yaptırdım şubatın ortasında. telefonda 490lı bi fiyat aldığımı zannetmiştim, acenteye gidince 400-410 arası bi rakama hallolmuştu( 2012 klasik 250lik regal, ikamet ankara, plaka 48, kardeşimin üstüne yaş 19 )
ben de çok araştırmıştım, en uygunu dediğim gibi demir sigorta. denemenizde fayda var.
Regal Raptor DD 250E-10 Sypder
Antalya
A Rh (+)Denemediğim Firma kalmadı 780 Tl ye Anadolu sigortadan yaptırdım
Spyder 250
Ankara ve Düzce
A Rh (+)ben dedim abi. Hayırlısı olsun. Serbest piyasa olduğıu için fiyatlar sürekli değişiyor..bir dahakıne daha ucuz olur
(UMARIM)
Özü Gülmeyenin Yüzü Güler mi ?
1
1
A Rh (+)710 Tl anadolu sigorta yaş 21 ilk motor daha önce 7 aracım oldu,1 hafta sonra yaptırdım 1 hafta önce aldığım fiyat ise demir sigortadan 510 tl idi ancak durum yoktu 1 hafta sonra en düşük 710 tl anadolu oldu
Transalp 650 XL
İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Motorun 10 da 1 i kadar zorunlu sigorta mı olur be el insaf.
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Abi aynı üzüntüyü bende yaşadım 832 lira ödedim evlat acısı gibi çok koydu
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)