RR 250 klasik Kullanıyorum ortalama 30 km geçtikten sonra motoru stop edip bırakınca olduğu yere
3-5 damla yağ bırakıyor herzaman yapmıyor ara sıra denk geliyorum
Bu neden kaynaklanıyor olabilir?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD250 Klasik
İstanbul
0 Rh (+)RR 250 klasik Kullanıyorum ortalama 30 km geçtikten sonra motoru stop edip bırakınca olduğu yere
3-5 damla yağ bırakıyor herzaman yapmıyor ara sıra denk geliyorum
Bu neden kaynaklanıyor olabilir?
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)Contalarda bir kaçırma olabilir yada farklı bir sorunda olabilir. Bi uataya göstersen iyi olur abi
Kawasaki vulcan 800
Tekirdağ Çerkezköy
A Rh (+)Vites ve güç aktarma milinin dibindeki keçeler yıpranmış olabilir.Yağ değişim civatasının dibinde aleminyun pul olmalı o yoksa yine kaçırır veya iyi sıkılmamıştır.
Zamanı yenemezsin
Daytona
Ankara/Çankaya
0 Rh (-)Bencede yağ tıpasını bi kontrol et ama aşırı sıkma sakın !
Regal Raptor Daytona DD 250 6c
Amasya
A Rh (+)Bence neden şu da olabilir motor bloğundan hava filtresine giden bir hortum var yağ baharını ve fazla yağı atmak içinbelki de hava filtre kutusu yağ ile dolduğu için damlama yapıyor ola
bilir filtreyi kontrol edip temizlemeni tavsiye ederim ;-)
Her gün, ilk gün gibi yaşamak, sahip olduğun şeylerin kıymetini bilmek, sağlığına şükretmek... Yaşamak her şeye rağmen güzel
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)
Yamaha Drag Star 650
Ankara-Çankaya
A Rh (+)
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Tamam arkadaşlar yakında kimse dükkana gelmeyecek sizin yüzünüzden vallahi 😂😂😂
Vn800
Ankara/Çankaya
0 Rh (+)benim motora bişey olmasın abi :P şaka bi yana keçeler ve conta da sorun vardır ihtimalle benim motorda da vardı usta hallediyor şimdi aynı sorunu
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)