Süleyman abi rotada İzmir'in de olması harika olmuş. Dört gözle bekliyoruz seni![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Kawasaki Vulcan 800/Vn800
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Süleyman abi rotada İzmir'in de olması harika olmuş. Dört gözle bekliyoruz seni![]()
Yamaha dragstar 650 sport
İstanbul
AB Rh (+)
Yamaha XVS 950A
İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Süleyman abi beni bilirsin uzun yol yapalım diye yırtınıyorum. Böyle bir şeyi kaçırmam ama 20'sinde iş var nasıl gideceğiz ?20'si akşamı yola çıkalım dersen ben varım.
Bazı şeyleri satın alamazsın; Uğruna savaşıp kazanmak gerekir
İstanbul
AB Rh (+)Eko,
Kimse gelmezse zaten kadro belli.
Ben, sen, Sedat...Adem de sonradan katılır, mangala yetişir yani...
İşin durumunu bilmiyorum. Satış vs. gibi parasal bağlamalar var ise izin alamazsın, alma da zaten (patron yanlısı değilim ama senin prim için)
Yok öyle bir şey değil satış raporu hazırlayacağım vs gibi birşey ise, rapor alim sana... Raporunu, programda boş zaman var, hazırlarız.
Yok olmaz dersen, senin makineyi İzmir'e yollayalım. 20'sinde atla uçağa gel İzmir'de buluşuruz. Dönüşü beraber yaparız.
Buluruz bir yolunu...![]()
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)O tarihlerde kamp planım vardı.Eğer iptal olursa cuma gününe izin alıp gelmeye çalışırım![]()
Kawasaki Vulcan 800/Vn800
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)
Yamaha XVS 950 Midnightstar
İstanbul - İçerenköy (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Anadolu yakasının ne kadar emin ellerde olduğunu gösteren bir tablo olmuş. Yolun açık olsun Süleyman Abi, Allah kazasız belasız gidip dönmeyi nasip etsin.
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)
İstanbul
AB Rh (+)Konu spue tarafından (17.May.2016 Saat 13:54 ) değiştirilmiştir.
İstanbul
AB Rh (+)KATILIM
1. spue (süleyman bal)
2. sedarth (sedat bilge)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)