Az önce yaşadığım olayı sizinle paylaşmak istiyorum evimin kapalı garajı mevcut ve garaj kapılarında park etmek yasaktır uyarı levhaları mevcut bir araç garajın önüne park etmiş ve aracın üzerinde her hangi bir not yoktu polisi aradım 3 defa her seferinde araç sahibine ulaşamadıklarını belirttiler ve en sonunda trafik ekibi geldi ve aracın fotoğraflarını çektiler tabi nasıl oluyorsa polis gelir gelmezde araç sahibi çıka geldi aracı çekti polisler gittikden sonrada bana neden böyle bişey yaptığımı apartmandaki zillere neden basmadığımı (20 kişilik apartman ve saat an itibariyle 11 olmak üzere ) söyledi bende saatin geç olduğunu ve hangi dairede oturduğunu bilmediğim için bütün zillere basıp insanları rahatsız etmek istemediğimi belirttim buna rağmen ileri geri konuşmaya devam etti olay çıkarmamak adına suçlu o olmasına rağmen sakin kaldım sonra küfür etmesi bardağı taşırdı ufak bi sürtüşme oldu ( kavga çıkmadı çıksa sağlam dayak yerdim) bu adamı hakaretten şikayet ettiğimde sonuç alma şansım varmıdır yada böyle bir olayı yaşamış arkadaşlar varsa nasıl bir yol izlediklerini paylaşırsa sevinirim.

Regal Raptor 150E-2
Eskişehir
A Rh (+)
) bu adamı hakaretten şikayet ettiğimde sonuç alma şansım varmıdır yada böyle bir olayı yaşamış arkadaşlar varsa nasıl bir yol izlediklerini paylaşırsa sevinirim.