Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Uğur Güler
    ULAŞIM
     Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
     İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    9,015
    Beğenilmiş
    2,222
    Alıntı tgypmk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Basit bir konu ama küfür etmesi canımı sıktı yaka paça birbirimize girseydik de çözüm olmayacaktı, yorumlarınızdan anladığım kadarıyla uğraştırır mahkeme olayları
    Uğraştığınada değer kardeşim. Poliste resimler var. Şahitte var. Benim başıma aynısı geldi çünkü. Farkı adamı patakladım. Oda şikayetçi oldu. Özel hastaneye düşürmesin rabbim. 400 tl hastane masrafını verdik. Şikayetini geri aldı.Alırsın parayı yenilersin motoru. Çekersin garajın önüne. Buda ona ders olur.

tgypmk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tugay
    Öğrenci
     Regal Raptor 150E-2
     Eskişehir
    Beğenmiş
    3
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı anchorman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer sen küfür veya hakaret etmediysen yada üzerine yürümediysen, şahitlerinde varsa kesinlikle dava aç. en kötü 40 lira yargı harcı ödersin. Ama üzerine yürüdüysen yada hakaret ettiysen boş yere uğraşma. tecrübe ile sabit
    her hangi bir küfür etmedim veya üzerine yürümedim sesleri duyan yan komşu geldi bide ev arkadaşım vardı şahit olarak çok meşakkatli bir iş gibi geldi sakin kafayla düşününce

tgypmk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tugay
    Öğrenci
     Regal Raptor 150E-2
     Eskişehir
    Beğenmiş
    3
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı Bypale Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uğraştığınada değer kardeşim. Poliste resimler var. Şahitte var. Benim başıma aynısı geldi çünkü. Farkı adamı patakladım. Oda şikayetçi oldu. Özel hastaneye düşürmesin rabbim. 400 tl hastane masrafını verdik. Şikayetini geri aldı.Alırsın parayı yenilersin motoru. Çekersin garajın önüne. Buda ona ders olur.
    hmmm bu açıdan bakınca şeytan dürttü en kötü yarın hukukda okuyan arkadaşlar var onlara bi danışıyım masrafsız ( öğrenci kafası )

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Bütün RR AİLESİ olarak arkandayiz.

Hakan Tekin
    Lojistik
     Daytona
     İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
    Beğenmiş
    366
    Beğenilmiş
    317
    Geçmiş olsun kardeşim. Mahkeme uğraştırır zaman alır ama hakkını arayacaksan illa ki değer. He pratik çözüm dersen bende birebir garajın önüne park etmelerinden çok çektim evde mahsur kaldığım oldu. Çözümü yine kendimiz bulduk. İki büyük boya kovasına ucu ters u şeklinde demir borular dikip içine beton attık. Garaj kapısının önüne baştan başa koyduk araya da kitli zincir taktık. Girip çıkarken zinciri aç kapa yapıyoruz ama kafamız rahat kimseyle kavga tartışma can sıkıcı muhabbet vs olmuyor

İskender Özçelik
    Memur
     Regal Raptor Daytona 350
     İzmir-Menderes
    Beğenmiş
    289
    Beğenilmiş
    73
    Uğraş kardeşim bence hem suçlu hem güçlü eşkiyamı kaldı bu devirde ver mahkemeye başi ağrısın. korkma sana bidahada bulaşamaz bulaşırsa cezası daha büyük olur.Ama şahit ve kanıtların sağlam olsun.Gerekirse fotoları çeken polisleri bile şahit göster.
    Konu Bradiaga tarafından (06.May.2016 Saat 15:16 ) değiştirilmiştir.

Süleyman Bal
    Emekli
     Yamaha dragstar 650 sport
     İstanbul
    Beğenmiş
    7,062
    Beğenilmiş
    1,043
    Tugay, bu tür "ayı"lıkların artmasının nedeni hukuksal süreçlerin uzun sürmesi ve istenilen sonuçların çıkmaması...böyle olduğunu bildikleri içinde bu tür zorbalıklarına devam ediyorlar. Sadece "40 tl" dava açma ile kalmayacak. Bence hukukçu tanıdığın varsa konuş, danış..
    Ancak polisini çağırmışsın ve fotoğraf çekmişler, belki bir trafik cezası yansıtırlar. Çekici bir ekip gelseydi, orada yazardı.

M.T.
    SS
     Harley D.
     Ötüken
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Ceza davalarında avukat tutmana gerek yok. Çünkü savcı senin avukatın gibi dosya hazırlıyor. Şahitlerin olması kazanacağın anlamına gelir. Davayı kazandığın takdirde bütün masraflarını karşı tarafa yıkıyor mahkeme. Ancak ceza mahkemesinde sanığın daha önceki sicili temiz ise 1500 lira para cezası ve hükmün açıklanmasının geriye bırakılması der ve sanık sadece oluşan mahkeme masraflarını öder, 1500 lira ödemez ve 5 yıl boyunca aynı suçu işlemekten uzak durmak zorunda kalır. Diğer taraftan şikayetinizi özel hukuk mahkemesine verdiğinizde tarafınıza yöneltilen hakaretin derecesi ve sizi içinde bıraktığı durum vs. düşünülerek tarafınıza tazminat ödenmesine hükmolunabilir. Özel hukuk mahkemesine başvurmak için ise mutlaka avukata ihtiyacınız olacak. (Avukat değilim ancak şuan yaptığım iş ve kamu hukuku alanında yüksek lisans yaptığımdan dolayı bildiğim bu kadar.)

Diğer taraftan bana sorarsanız; size küfür edildi ve siz alttan aldıysanız karşılığı yerini bulmamış demektir. Ya ahirete bırakırsınız orada mükafatı çoktur. Ya da aklınızda yazarsınız bir kenara, ilerde lazım olur.

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)