İnşallah kaydı vardır. Bunları sanal ortamda ifşa etmek gerekir. Ve kayıtla iş mahkemeye bile taşınır. Şükür en önemlisi sizde bişey olmaması. Alınan tazminatlada parti yaparız
İlkerim. Geçmiş olsun sanada. Gider ayak sıkıntı oldu. Vardır bi hayır.![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)İnşallah kaydı vardır. Bunları sanal ortamda ifşa etmek gerekir. Ve kayıtla iş mahkemeye bile taşınır. Şükür en önemlisi sizde bişey olmaması. Alınan tazminatlada parti yaparız
İlkerim. Geçmiş olsun sanada. Gider ayak sıkıntı oldu. Vardır bi hayır.![]()
Dragstar 250
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
Suzuki C800 İntruder
İstanbul-Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
B Rh (+)İlker geçmiş olsun kardeşim
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)İlker geçmiş olsun.Benim bile içim sızladı fotoğrafı görünce![]()
Regal Raptor DAYTONA 250E-6C
İstanbul- Şişli (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Çok sağolun arkadaşlar eksik olmayın şu olay yolda başıma gelseydi benzin döküp yakardım sanırım. Acayip canımı sıktı
Daha önce şanzuman mili kıran oldumu merak ediyorum hayır olmadıysa kendimlede gurur duymuyo değilim yani![]()
![]()
![]()
Yamaha dragstar 650 sport
İstanbul
AB Rh (+)ilker,
geçmiş olsun. böyle büyük bir arıza nasıl oluştu? milin kırılması için bayağı bir güç gerekiyor. dişlilerde gördüğüm kadarı ile sıyırmada yok.
çok can sıkıcı bir durum, kolay gelsin.
YOK
Ankara-Çankaya
0 Rh (+)İlker abi ilk kez senin basına gelmemişse bile şanzıman mılını kırmak buyuk uğraş ve yetenek gerektirir seninle herzaman gurur duyuyoruz abi hatta bu olaydan sonra ıdolum oldun(bu yazdıklarımın içinde hiçbir kotu niyet yoktur abi aman yanlış anlama sevgi ve saygılarımla.)
Andarkan dedigin sert bakışlı,dik, mağrur, yiğit, atılgandır. gözleri ateş saçar.
Şu anda 50 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 50 misafir)