Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 17 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Can Vural - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Can Vural
    Tamirci
     Daytona
     Ankara/Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Sipop ayarı çok zor değildir anlatılmış zaten ama yinede bir kere usta yaparken izlersen daha iyi olacaktır bence. Bir daha ki sefer rahatlıkla kendin yaparsın.

Hikmet Şenay
    Reklam - Medya Planlama
     BMW R1100RT
     Karşıyaka/İzmir
    Beğenmiş
    803
    Beğenilmiş
    200
    Alıntı e.erbaş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bujileri sökün ardından blok üst kapağını sökün.Motorun bobin kısmnda bulunan biri düz tornavida ile açılan diğeri alyan ile açılan nikelaj vidaları sökün.Yanlış hatırlamıyorsam 14 lokma ile çevirmeye başlayın subapların hareketlerini izleyin sıkıştırma için yukarı çıktığı zaman iki subapta kapalı olacak ardından düz tornavida ile açtığınız yerden bakın bobin üzerinde çizgiler var yavaş yavaş çevirip bloktaki çentiği bobinde ki T ile aynı hizaya getirin.F işareti sizi aldatmasın ateşleme zamanını belirtiyor bize lazım olan durum ateşlemeden hemen sonra aşağı hamle noktası (üst ölü nokta)
    Çok teşekkürler Ergun. Kendi makinama hakimim ama malum, ağırlık Regal Raptor ve benim Regal konusunda mekanik bilgim çok zayıf. Verdiğin bilgiler çok faydalı oldu. Peki boştayken krankı çevirebilmemiz için bir yol var mı yoksa vitese takıp tekeri mi çeviriyoruz?

e.erbaş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ergun ERBAŞ
    Teknisyen
     Kawasaki vulcan 800
     Tekirdağ Çerkezköy
    Beğenmiş
    92
    Beğenilmiş
    80
    Alıntı ob1kanobi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok teşekkürler Ergun. Kendi makinama hakimim ama malum, ağırlık Regal Raptor ve benim Regal konusunda mekanik bilgim çok zayıf. Verdiğin bilgiler çok faydalı oldu. Peki boştayken krankı çevirebilmemiz için bir yol var mı yoksa vitese takıp tekeri mi çeviriyoruz?
    Tekerle uğraşma abi.Bahsettiğim gibi sol yanda bobin üzerinde ki lokma somundan tutarak çevir.Nikelaj kaplı,alyan anahtar ile sökülen kapağın ardında
    Zamanı yenemezsin

Barış Oral
    Finans
     Daytona DD250
     İzmir / Göztepe
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    13
    Hikmet' im iyi kötü kafamda bir şeyler oluştu bu anlatılanlardan ama biz iyisi mi en kısa zamanda toplanıp bir hep birlikte seni izleyelim ;)

Hikmet Şenay
    Reklam - Medya Planlama
     BMW R1100RT
     Karşıyaka/İzmir
    Beğenmiş
    803
    Beğenilmiş
    200
    Alıntı Draven Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hikmet' im iyi kötü kafamda bir şeyler oluştu bu anlatılanlardan ama biz iyisi mi en kısa zamanda toplanıp bir hep birlikte seni izleyelim ;)

İlk gönüllü Önder oldu. Onun makinada deneyeceğiz. Olursa herkese yarar. Olmazsa zaten ustaya gitme zamanı gelmiş ;)

Önder Yeşilyurt
    Satınalma Sorumlusu
     Suzuki C 800
     İzmir-Karşıyaka
    Beğenmiş
    185
    Beğenilmiş
    89
    Benim bir görüşüm var. Herkesin kendi motorunu öğrenmesi gerekiyor. Bir tek sürmeyi bilmek ile olmuyor. İzmir teşkilatında Ahmet Abi Hikmet Abi Tuğrul gibi motorlardan anlayan üstatlar mevcut. Toplu bakım zamanında bir depo gibi bir yer de olur veya ben bir tamirhane ile görüştüm orayı kiralama yöntemi ile de olur. Herkes motorunu getirir. Üstatlar başlarında durur herkes motorlarını söker takar bakımını yapar. İşi öğrenir işi yaparak. Bu yüzden ilk ben gönüllü oldum. Her denemeyi ilk bende yapabiliriz. İşi öğrendikten sonra zaten her şeyi herkes kendi motoruna yapar masrafları %70-80 düşer.
    borasaydar (31.January.2018) Bunu beğendi.

Hakan Tekin
    Lojistik
     Daytona
     İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
    Beğenmiş
    366
    Beğenilmiş
    317
    Alıntı DarkMacros Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim bir görüşüm var. Herkesin kendi motorunu öğrenmesi gerekiyor. Bir tek sürmeyi bilmek ile olmuyor. İzmir teşkilatında Ahmet Abi Hikmet Abi Tuğrul gibi motorlardan anlayan üstatlar mevcut. Toplu bakım zamanında bir depo gibi bir yer de olur veya ben bir tamirhane ile görüştüm orayı kiralama yöntemi ile de olur. Herkes motorunu getirir. Üstatlar başlarında durur herkes motorlarını söker takar bakımını yapar. İşi öğrenir işi yaparak. Bu yüzden ilk ben gönüllü oldum. Her denemeyi ilk bende yapabiliriz. İşi öğrendikten sonra zaten her şeyi herkes kendi motoruna yapar masrafları %70-80 düşer.
    Gayet güzel bir fikir bence takdir ettim

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)