Sipop ayarı çok zor değildir anlatılmış zaten ama yinede bir kere usta yaparken izlersen daha iyi olacaktır bence. Bir daha ki sefer rahatlıkla kendin yaparsın.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Daytona
Ankara/Çankaya
0 Rh (-)Sipop ayarı çok zor değildir anlatılmış zaten ama yinede bir kere usta yaparken izlersen daha iyi olacaktır bence. Bir daha ki sefer rahatlıkla kendin yaparsın.
BMW R1100RT
Karşıyaka/İzmir
A Rh (+)
Daytona DD250
İzmir / Göztepe
A Rh (+)Hikmet' im iyi kötü kafamda bir şeyler oluştu bu anlatılanlardan ama biz iyisi mi en kısa zamanda toplanıp bir hep birlikte seni izleyelim ;)
BMW R1100RT
Karşıyaka/İzmir
A Rh (+)
Suzuki C 800
İzmir-Karşıyaka
A Rh (-)Benim bir görüşüm var. Herkesin kendi motorunu öğrenmesi gerekiyor. Bir tek sürmeyi bilmek ile olmuyor. İzmir teşkilatında Ahmet Abi Hikmet Abi Tuğrul gibi motorlardan anlayan üstatlar mevcut. Toplu bakım zamanında bir depo gibi bir yer de olur veya ben bir tamirhane ile görüştüm orayı kiralama yöntemi ile de olur. Herkes motorunu getirir. Üstatlar başlarında durur herkes motorlarını söker takar bakımını yapar. İşi öğrenir işi yaparak. Bu yüzden ilk ben gönüllü oldum. Her denemeyi ilk bende yapabiliriz. İşi öğrendikten sonra zaten her şeyi herkes kendi motoruna yapar masrafları %70-80 düşer.
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)