Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Fikri Tezbaşar
    öğretmen
     yok
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Bir Regal'e neler yapılabilir?

Arkadaşlar, minimum bütçe ile rr 250 9B için neler yapılabilir. Yalnızca fiziksel görüntüsünden bahsediyorum. Aksesuar önerileriniz neler olur acab?

Coctailozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

oktay özer özdemir
    Turizm resepsiyon şefi
     Regal Raptor DD 250E 9
     fethiye
    Beğenmiş
    70
    Beğenilmiş
    50
    Tamamiyle senin hayal gücüne kalmış birşey aslında. Yani motoruna ne istediğin. En kısasından bir şey söyliyeyim. Aksesuar işi çok kıl iş. 1 liralık ürünü 10 liraya satarlar. İyi araştır soruştur öyle karar ver. Acele etme. İlk önce kafanda tasarla. Nereye ne istediğini anla sonra yapmaya başla. İlk ay biryerini sonra diğer yerini derkeen istediğin şekli alır. Birde hastalık işi. Eğer merakın varsa yaptıkça yapasın gelir

Neler yapabilirsin... Eğer ufak tefek eşya koyayım dersen Arkalara çanta yapabilirsin. Bunda dikkat et. Ben internette 300 400 500 lira dedikleri aynı armode marka çantaya 100 lira verdim mesela xenon far takabilirsin. İlave aydınlatmalarlada bir goldwing olmasada şık bi görünüm kazandırıp aynı zamanda gece-gündüz farkındalığını artırabilirsin. Malum motorcuları çok takan yok bazı arkadaşlar bayrak koyar. Püsküller zaten chopper denilince akla gwlen şey bir çok şey var yapılabilecek. Yaz yaz bitmez. Dediğm gibi. Bence sen tasarla. Motor senin. Nasıl bir chopper istiyosan öyle yap

Xperia C3 cihazımdan gönderildi.

tgypmk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tugay
    Öğrenci
     Regal Raptor 150E-2
     Eskişehir
    Beğenmiş
    3
    Beğenilmiş
    10
    Elcikleri değiştirebilirsin

mahmut akdağ
    doktor
     harley davidson xl883
     Tekirdağ
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    coctailozer e katılıyorum. bende de 2509b var. Ben de böyle başlamıştım. ilk önce yan canta almıştım. maalesef hiç bir eşyanın koyacak yer yok. canta aynı zamanda motorun butunleyicisi. Burada da sert canta mi yumuşak deri canta olsun... Bu senin zevkine kalmış. kilitlenebilir deri çantalar da var. Ancak her beğendiğim cantayi monte edemiyorsun. heybe tarzı bağlantılı olması daha iyi. büyüklük önemli. motoruna gidip olup tamamı tavsiye ederim. takmak istediğin yerin detaylı fotoğraf ve ölçülerine alman önemli. led xenon önemli çünkü aydınlatması sorun. uzun kısa çalışır olası önemli. arka lamba ya Çakar ampul yada direk ekstra olarak led kırmızı lamba alabilirsin. sis lambasi gece ve gündüz görüşünü artırır. plakalik... Deri yada krom malzeme olabilir. elcik lerini değiştirebilirsiniz ama bence gayet güzeller. sosis çanta zevkine göre al. ama bence sosis yada yan canta 1. sıra olmalı. yan çantalar için ayrıca yan canta demiri alman lazım. bizim motorlar göre satılan yok uydurmak gerekli. krom malzemeden alıp başka motorlar için olanı hafifçe wsneterek olculendirilebiliyorlar. şişiyora canta taşıyıcı takabilirsin. gerisi sana kalmış. bunları e bay yada ali express den de siparis edebilirsin ama parasal sinir var.hepsini bir anda yapma yavaş yavaş yap
    Live Love Ride Regal Reptor

Göksel Özünver
    Satış
     Regal Raptor DD 350 E-6
     İzmir - Bornova
    Beğenmiş
    473
    Beğenilmiş
    352
    bu iş senin hayal gücünle, bütçenle ve imkanlarınla alakalıdır bana göre. ama en öncesinde benim tavsiyem bol bol incele. instagram'da ya da google görsellerde binlerce custom veya aksesuarlı chopper bulabilirsin. illa ki sana ilham veriyorlar, örnek teşkil ediyorlar. bunları inceleyerek kafanda neler yapabileceğini netleştir. başladığında neler yapmak istediğinden emin olarak başlarsın böylece.

netleştikten sonra işin araştırma kısmı başlıyor. emin ol ki fahiş fiyatlara satılan aksesuarları çok daha ucuz maliyetle yapma ya da satın alma imkanın var, sadece biraz kafa yormak ve araştırmak gerekiyor. örnek vermek gerekirse; 160 dolara satılan ön far grenajını almadım, 35 tl'ye ybr grenajı aldım ve kendi zevkime göre şekil verip takacağım. tabi benim bu konulardaki imkanlarım biraz geniş serviste çalıştığımdan dolayı, örnek olması açısından söyledim.

dediklerimi yapıp, bol bol fotoğraf inceleyip, sonrasında araştıp, en sonda da yapmak istediklerimi netleştirerek kendi motorumu yaklaşık olarak 400 TL gibi bir fiyatla şu şekilde yaptım. http://www.raptorriders.com.tr/forum...5&postcount=17

motorla uğraşmak çok zevklidir, emek vermek çok güzeldir. tavsiyem mümkün mertebe kendin emek ver. kolay gelsin

Mustafa Sünr
    Optisyen
     Regal Raptor DD 250E-10 Sypder
     Antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    İlk Önce uzun yol için Seleye Sünger Koydurtmanı tavsiye ederim
    2.Telefon Kılıfı su geçirmez
    3.Egzosları Biraz Açtırsan İyi olur ( Dün Ses Gelmiyordu)
    4.Xeon ampül Takımı
    5.Sinyal açık ken ses veren müşür Unutturmuyor cidden

Aklıma Gelen olursa Akşam Söylerim :D

MUSTAFA48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mustafa Özkaya
    Enterprise Asistan Managger
     2007
     Milas (şuan ANKARA )
    Beğenmiş
    58
    Beğenilmiş
    38
    depo ustu sacaklı bır depo kılıfı gidonlara püsküller canta demırlerı ve guzel bır çanta egzoslar herzamankı gıbı boru egzos seleye sunger koydurt arka artcı seleyı buyutme ihtimalin varsa hemen yaptır sis farı koruma demırı uzun yol ayaklıgı hersey sana kalmıs bunların hepsını bır anda yaptırmak baya pahalıya patlayabılır hersey yavas yavas ve adım adım olmalıdır bende aynı motordan kullanıyorum bu arada
    "My rope and belt my cock and balls "

48 U 9289
    48 LU 528

Mustafa
    ÖZKAYA

TEŞEKKÜR EDERİM.

Cem Tecimer
    Gayrimenkul Danışmanı RE/MAX Yıldız
     Regal Raptor DD250-E9
     İstanbul - Kadıköy (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    180
    Beğenilmiş
    294
    Arkadaşlar herşeyi yazmış ve bunları bulabileceğim yer de aliexpress ve ebay . Bende de aynı makina var herşeyi alışveriş sepetine atmaya başladım bile. Ama heybe çantalar için beğendiğin her çantayı koyabilmek için arka sinyalleri arka çamurluğa alman gerekiyor.

Özgür yaşa, mutlu yaşlan..

Coctailozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

oktay özer özdemir
    Turizm resepsiyon şefi
     Regal Raptor DD 250E 9
     fethiye
    Beğenmiş
    70
    Beğenilmiş
    50
    Bu fotoda çok belli değil ama ileride motora yaptığım şeylerin açıklamasını ve fotolarını atıcam. Çantaların altına demir yaparsan sinyalleri demire kaynatabilirsin. Sonrada spray boya ile boya. Misss gibi oluyor. Hem çantanın ömrü uzar hemde daha diri görünür. Sadece heybe atkıları çabuk aşınmaya ve sarkmaya sebep olur.

Realferman55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Burak Danacı
    Promotör
     Spyder 250
     Samsun/İlkadım
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı Coctailozer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu fotoda çok belli değil ama ileride motora yaptığım şeylerin açıklamasını ve fotolarını atıcam. Çantaların altına demir yaparsan sinyalleri demire kaynatabilirsin. Sonrada spray boya ile boya. Misss gibi oluyor. Hem çantanın ömrü uzar hemde daha diri görünür. Sadece heybe atkıları çabuk aşınmaya ve sarkmaya sebep olur.

Oktay üstad yakaladım seni bi gittin sesin soluğun cikmiyor iyisindir inşallah

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)