Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 4 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu
Toplam 50 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Siyah Adam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Arslan
    Öğrenci
     Regal Raptor Spyder 250-E10
     İstanbul - Burhaniye (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    28
    Beğenilmiş
    49
    Yazlık bir yerde doğup büyüdüğüm için babamla biryerlere giderken çok fazla motor grupları görür hep ağzım açık bir şekilde izlerdim. Küçüklükten tutkunu olduğum chopper tarzı motoru en sonunda alıcaktım ama tam hangisiyle başlayacağımı kestiremiyordum. Yazdım google amcaya bi baktım RaptorRiders yazıyor allah allah dedim tıkladım üye oldum ordan galeri falan girdim muhteşem bi abilik, arkadaşlık, kardeşlik var konumu açtıktan kendimi tanıttıktan sonra yazılanlar yorumlar daha ayrı güzel kendi kendime dedim ben istediğim motor grubunu buldum ( cidden abartıyorum sanmayın ). Yaklaşık 5 6 gündür aranızdayım geçenlerde Anadolu Yakası toplantısına gittim ilk tanıştığım Süleyman abi oldu (yanına gittim merhaba abi dedim çok samimi bir şekilde karşıladı ) çok güzel muhabbet ettik (Eylülde yeniden geldiğimde hiçbir toplantıyı kaçırmak istemiyorum ) forumda Ozan abiyi gördüm mesaj attım, aradı onunla gene ayrı abi kardeş gibi konuştuk (samimi ve ilk kez konusuyor olmamıza rağmen) kısacası bu aileyi bu şekilde gördüm tanıdım umarım hepberaber uzun güzel, mutlu günler geçiririz 😊😊
    RaptorRiders - Bodrum üye ⭐
    Highway To Hell
    Dünyanın bizim yolumuzda döndüğünü diretiyoruz.

Hakan Tekin
    Lojistik
     Daytona
     İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
    Beğenmiş
    366
    Beğenilmiş
    317
    Alıntı Siyah Adam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazlık bir yerde doğup büyüdüğüm için babamla biryerlere giderken çok fazla motor grupları görür hep ağzım açık bir şekilde izlerdim. Küçüklükten tutkunu olduğum chopper tarzı motoru en sonunda alıcaktım ama tam hangisiyle başlayacağımı kestiremiyordum. Yazdım google amcaya bi baktım RaptorRiders yazıyor allah allah dedim tıkladım üye oldum ordan galeri falan girdim muhteşem bi abilik, arkadaşlık, kardeşlik var konumu açtıktan kendimi tanıttıktan sonra yazılanlar yorumlar daha ayrı güzel kendi kendime dedim ben istediğim motor grubunu buldum ( cidden abartıyorum sanmayın ). Yaklaşık 5 6 gündür aranızdayım geçenlerde Anadolu Yakası toplantısına gittim ilk tanıştığım Süleyman abi oldu (yanına gittim merhaba abi dedim çok samimi bir şekilde karşıladı ) çok güzel muhabbet ettik (Eylülde yeniden geldiğimde hiçbir toplantıyı kaçırmak istemiyorum ) forumda Ozan abiyi gördüm mesaj attım, aradı onunla gene ayrı abi kardeş gibi konuştuk (samimi ve ilk kez konusuyor olmamıza rağmen) kısacası bu aileyi bu şekilde gördüm tanıdım umarım hepberaber uzun güzel, mutlu günler geçiririz 😊😊
    Samimi anlatımın için teşekkürler kardeşim. Daha nice güzel anılara ve birlikte kilometrelere inşallah

İsmail Kurt
    tiyatro
     regal raptor dd 250 e
     İstanbul-Ümraniye ( Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    67
    Beğenilmiş
    121
    Regal için bilgi ararken internette buldum

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mehmet35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmet kıroğlu
    ögg
     regal raptor dd 350 e 6 spyder
     izmir buca
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    5
    Benim tanışmam biraz garipti motoru henüz almamışken facebook üzerinden yardım isterken bi anda bi kavganın içinde buldum kendimi malüm ortama motora herşeye yabancıydım işler iyice kötüye gidiyordu herkes benim sadece motor hakkında bilgi almak için orda olan işi bitince kimseyle muhattap olmayan saygısız birisi olduğumu düşünüyordu ki ilk buluşmada kendimi tanıtıp hepsinin yüzünü karaçılartmıştım garip olan bu duruma benden çok teşkilat sevinmişti kabul ediyorum güzel bir başlangıç yada tanışma değildi ama unutmayın ki en büyük kardeşlikler kavgayla başlar... ❤️

Sent from my iPhone using Tapatalk

MUSTAFA48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mustafa Özkaya
    Enterprise Asistan Managger
     2007
     Milas (şuan ANKARA )
    Beğenmiş
    58
    Beğenilmiş
    38
    oncelıkle merhaba arkadaşlar motorumu almadan once foruma uye olduk bılgı edınmek amacıyla yazılanları okuyordum. benım gıbı bır arkadasımda bu şekıldeydı sonra ozan abı bızı arayınca forumda aktıf olmaya başladık herkes cok ıyı yardımsever ısteklerınızı sıkayetlerınızı can kulagıyla dınler elınden ne gelırse yaparlar buna garantı verebılırm. zamanla toplantılara katılıp bodrum gurubu olarak aktıf olmaya basladık bodrum grubu olarak bunyemıze daha cok kardeşimizi katacagımıza emınım
    "My rope and belt my cock and balls "

48 U 9289
    48 LU 528

Mustafa
    ÖZKAYA

TEŞEKKÜR EDERİM.

Andarkan_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yiğit Kaan Eren
    Öğrenci
     YOK
     Ankara-Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Kucuklukten gelen motor tutkumun sabrının son raddelerıne ulaşmışken kendimi bu işlerin içine atmak motorlar hakkında bilgi almak ve eninde sonunda motorumu alınca keyfini beraber sürebileceğim abilerım ve kardeşlerim olacağı bir motorsıklet grubu arıyordum.internetten ve bazı arkadaşlarımdan bırsuru motorsıklet grubuna baktım diger RC ve Mc leri kötulemek için söylemiyorum hepsinede saygım vardır ama gereken samimiyeti onlarda goremedım.en son umıdımı kesmısken birgün yolda motoruyla ve patchıyle butunlesmıs yolu bir rüzgar gibi savuran gururlu bir sürücü gördüm.Bu kişi Aldora Özkan dı (2_rock).hemen patchıne baktım internetten arastırdım foruma girdim ve forumdaki dostluk ve kardeşlik benim ruhumu mestettı
    Hemen foruma üye oldum telefonla Aldora abıyle görüştük sonra 2 nısandakı buluşmaya katıldım.Abılerım beni ilk günden kardeşleri olarak karşıladı çok yardımsever ve samımılerdı o gun bugündür ne onlar beni bıraktı nede ben onları.(genelde ben onların yakasından dusmedım )
    Andarkan dedigin sert bakışlı,dik, mağrur, yiğit, atılgandır. gözleri ateş saçar.

Muhammed Yaray
    Öğrenci
     Regal Raptor Daytona 250
     İzmir-Buca
    Beğenmiş
    31
    Beğenilmiş
    48
    Üyesi olduğum otostopçu-gezgin grubunun İzmirde Ege üniversitesinde konferansı vardı. O gün aklımda sadece konferansta güzel vakit geçirmek ve haftasonu planlanan Şirince kampına gitmek vardı. Herşey çok hızlı gelişti doğrusu. Sigara molasına çıktığım sırada kapıda izmir ekibinden toprak ve furkan abilerimi gördüm yanlarına gittim, teşkilat ve regal motorlar hakkında sorular sordum baya ilgilendiler sağolsunlar. Sonra numaramı alıp beni buluşmalara davet ettiler. O gün bugündür neredeyse hiçbir buluşmayı kaçırmadım. İyiki sigara molasına çıkmışım doğrusu

Barış Oral
    Finans
     Daytona DD250
     İzmir / Göztepe
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    13
    Benim motor ve RR ailesi ile tanışmam uzunca bir hikaye, umarım okurken keyif alırsınız;

Sanırım iki tekere olan gönül bağının temellerini 4-5 yaşlarında attım ben. Annemler dört ayağında tekerlekler bulunan beyaz bir oyuncak at almışlardı bana. Neyden etkilendiğimi bilemiyorum ama adını " Furi " koymuştum atın. Evimizin uzun koridorunda bir yukarı bir aşağı bütün gün Furi' nin üzerindeydim. Annem salona yemeğe çağırdığında bile Furi ile giderdim, utanmasam yemeği bile Furi' nin üzerinde yiyeceğim öyle düşünün

Sonra bir gün annem beni aşağıdaki çocuklarla birlikte oynamak üzere aşağı indirdi. Apartmanın şimdi otopark olarak kullanılan kısmı, o zamanlar kimsede doğru dürüst araba olmadığı için bizim için oyun alanıydı. Aşağıda top oynayan, ip atlayan, bisiklet binen falan...Mert diye bir çocukla tanıştım, annelerimiz arkadaş, karşı apartmanda 5. katta otururlar falan...yanda destek tekerleri olan bisikletini gösterip dedi ki " hadi değişelim biraz " Mert aldı Furi' yi, bende bindim onun bisikletine. Haliyle pedal çevirerek gittiğin bisiklet üstüne oturup ayaklarınla iteleyerek götürdüğün oyuncak attan daha hızlı gidiyor. Mert ite kaka Furi' yi götürmeye çalışıyor, ben aldım bisikleti deli gibi sürüyorum oyun alanında, etrafında daireler çiziyorum bir türlü bırakmıyorum falan, bu sinirlenip Furi' yi kaldırıp otopark' ın oradan aşağıdaki dükkanların oraya attı...Merdivenle 8-9 adımda inilen bir alt kat düşünün. Gözümün önünde Furi' yi kaldırıp 1.5 - 2 metre aşağıdaki boşluğa doğru atmıştı. O an bisiklet üzerinde göz yaşlarına boğulduğumu hatırlıyorum. Bir anda Furi gözümün önünden kaybolmuştu. Korkmuştum...çünkü kırılmış ya da bozulmuş olabilirdi, bir daha hiç ona binemeyebilirdim....

Mert, Furi' yi attığı boşluğa bakıp gülüyordu. O an tek bir şey hatırlıyorum, o sinirle Mert' in bisikletinden indiğim gibi üzerine koşup, yakasından tuttuğum gibi onu Furi' yi attığı boşluğa doğru atışım Çocuğu bildiğiniz 1.5 - 2 metre aşağıdaki zemine attım. Annem, Mert' in annesi falan ne yapacağını şaşırıp merdivenlerden aşağı doğru koşmaya başladı. Benimse gözüm sadece Furi' yi görüyor, aşağıda yan yatmış şekilde sapasağlam duruyordu.

Annem, Mert' in annesi olayın şokunu atlatır atlatmaz merdivenlerden aşağı doğru koşmaya başladı. Mert avaz avaz bağrıyor, ağlıyor. Annemlerin arkasından bu sefer ben koşuyorum merdivenlerden aşağı doğru, ama Mert umrumda bile değil, umrumda olan tek şey Furi. Koşup yerdeki Furi' nin boynuna sarıldım, ardımdan sürükleye sürükleye boyum kadar oyuncak atı merdivenlerden çıkardım. O gün annemden öyle bir dayak yedim ki hayatta unutmam. Ama umrumda bile değildi. Çocuk aklımla kendi kendime " Kimse benim Furi' me zarar veremez " diyordum

Aradan yıllar geçti, 9-10yaşlarına geldim. Tabii doğal olarak o meşhur Furi benim yarım kadar kalınca artık üstüne binemez oldum. O yaşlarda ilk bisikletimi almışlardı bana. O zamanlar yırttım kendimi " bana vitesli bisiklet alın " diye. Doğru dürüst bisiklete binmeyi bile bilmiyordum, ama inatla en büyüğünden vitesli bir bisikletim olsun istiyordum. Annem hiç oralı olmadı " en güvenli en ucuz olanı hangisi? " diye sordu, beldesan pinokyo' yu tutuşturuverdiler elime. Büyük bir bisiklet olmasa da mutluydum, deli gibi sürerdim, mahalledeki vitesli bisikletlere bile meydan okurdum....

Hiç unutmam, bir gün aşağıda bisikletimi temizliyorum, sokağın başından gürül gürül bir ses duydum, ardından simsiyah bir chopper belirdi. Adam önünden geçerken bir an göz göze geldik, sonra kafasını çevirdiği gibi gaza basıp gitti. Gözden kaybolana kadar izledim, film gibiydi. O gün soluğu bisikletçide alıp " şunun direksiyonunu yukarı kaldırabilir misin abi " demiştim

O çocuk büyüdü, yıllar geçtikçe Rock & Metal müzikle tanıştı. Siyah grup t-shirtleri ile gezen, etraftaki concon tiplerle her sataşmasında kavga eden öfkeli, uyumsuz asi bir tip oldu. O zamanlar bende şu an aramızda motor sahibi olan 18-20 yaşındaki kardeşlerimiz gibi motor sahibi olmayı çok istemiştim. Ama maddi durum uzunca bir süre buna müsade etmedi.

Yıl oldu 2013, sonunda adam akıllı para kazanıyorum derken gaza gelip araba aldım. 7-8 ay boyunca kullandım, hafta içi işe gidiyorum kapıda yatıyor, hafta sonu geziyorum falan...ama bir şeyler hep eksik. Bir Cuma gecesi balkonda oturuyorum, elimde bira...araba bütün hafta aşağıdaki otoparkta yatmış, kirlenmiş, bir yandan deli gibi taksitlerini ödüyorum, bunaltıyor falan...

O an aklıma dank etti. Bir zamanlar Furi' yi sürdüğüm otoparkın görüntüsü aklıma geldi. Tekrar bisiklet başındayken ilk kez gördüğüm chopper' cı abi ve motorunun sesi...Ardından telefonumdaki playlist' de sevdiğim eski şarkılardan biri;

And i'm a cowboy, on a steel horse i ride
    I'm wanted...wanted...dead or alive...

O hafta arabamın fotoğraflarını çektiğim gibi sahibinden' de satışa çıkardım. Aynı hafta içerisinde arabayı sattığım gibi gidip beyaz daytona' mı, demir atımı aldım.

Dedim ki kendi kendime;

Büyüdün, ama sonunda Furi' de sana yetişti...

Geçmişte kalan tüm o iki teker özlemine ve öfkeye ithafen, Furi ismi yerini " Fury " ye bıraktı. Bir süre Fury ile baş başa gezdikten sonra forum ile tanıştım, ardından Tuğrul kardeşim ile. Sonrasında ise geçen sene temelleri atılan RR İzmir teşlikatının içerisinde bulduk Fury ile kendimizi...

Başta kurucu başkanımız Alper ve Celil abi olmak üzere emeği geçen herkese, özellikle de Tuğrul' a sonsuz teşekkürler.

Kardeşliğimiz daim olsun!!!
    Konu Draven tarafından (28.May.2016 Saat 22:50 ) değiştirilmiştir.

Göksel Özünver
    Satış
     Regal Raptor DD 350 E-6
     İzmir - Bornova
    Beğenmiş
    473
    Beğenilmiş
    352
    Aslında eski sayılabilecek bir motor kullanıcısıyım. Ama her zaman için kendimi "acemi" olarak gördüm, görmeye de devam edeceğim.

Bilenler biliyor, otomotiv sektöründe çalışıyorum. Ve birçok farklı firmada çalıştığım pozisyon gereği birçok önüme çok çok iyi, piyasa değerinin çok daha altında araba satın alma fırsatları geçer ama hiçbirine dönüp bakmış değilim. Motorum yoktu bazı zamanlar ama araba da tercihim olmamıştı

Geçen ay tekrar motor almaya karar verdim. Aslında gönlümde yatan aslan shadow'du ama mali durum el vermedi. Dış görünüşünden dolayı regal raptorlar hoşuma giderdi ve araştırmaya başladım. O esnada foruma denk geldim ve üye oldum. 1-2 gün sonra da makineyi aldım zaten.

Motorda dikkatimi çeken bir sorun oldu ve başlık açtım. Sonra birisi kendimi tanıtmamı istedi. Bir tanıtım yazısı girdim, bir baktım 5 dakika sonra telefon çalıyor. Ben "of ya yine kesin müşteri arıyor" derken karşıma İzmir il yardımcısı Burak çıktı. Bi 15 dakika falan konuştuk telefonla. Kendisine telefonda da şaşırdığımı defalarca söyledim.

Birkaç gün sonra buluşma vardı. Katılmaya karar verdim ama aynı saatlerde almanca kursum da vardı ve tesadüf ki o bulusmaya Alper başkan da katılıyordu. Bi şekilde kursu ekip gidecektim artık buluşmadan bir gün önce ise Tuğrul whatsapp'tan mesaj attı. Tam hatırlamıyorum ama sanırım 2 saat kadar mesajlaştık kendisiyle. Aynı samimiyeti orada da hissettim.

Derken buluşmaya gittim. Normalde hiç kimseyi tanımıyordum ama sanki herkesi de tanıyor gibiydim. Orada bulunan hemen herkesle muhabbet ettim sanırım. Tabi gitmeden önce yapmış olduğum zincir sissy bar da çok beğenilince yine birçok kişiye zincir sissy bar yapma sözü verdim aynı gece

O gün bugündür de bu grubun içindeyim. Evet baksan yaklaşık 1 ay oldu ama sanki birkaç yıldır bu gruptaymışım gibi duruyor. Seviyorum bu oluşumu

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arda murat zorlu
    Öğrenci
     Spyder
     İzmir/Narlıdere-Güzelbahçe
    Beğenmiş
    37
    Beğenilmiş
    100
    Yazin cocukluk arkadasimla kuryelik yaparken "eve de otobusle git gel cok koyuyo yaa" ya da "sevgilimizi hala dolmuslarla gezdiriyoruz oluyo mu lan boyle" tarzi tartismalar donmeye basladi aramizda. Bunun ardindan kendisi basti parayi temizinden 2010 model daha 2bin kilometrede bi Keeway SL aldi. Gel zaman git zaman bana vermesiyle gerek sesi gerek gorunusuyle benim de fazlasiyla dikkatimi cekmeye basladi. Bir iki ay sonra havadan 2bin liranin cebime girmesiyle bastim parayi ben de hemen bi dd150 aldim. Tabi oncesi chopper nedir, kulturu nasildir, hangi motorla nasil baslanmalidir tarzi sorularla hayli arastirma yapmistim. Google'da regal raptor hakkinda arastirma yaparken en cok da bu forumun basliklarindan yararlandim. Okulda gel zaman git zaman kiz arkadasimla motoru daha da yukseltme hayalleri kurarken Spyder almayi kafaya koydum ve Toprak kardesimle bir iki kez okulda muhabbet ettim. Kendisi bi sure sonra numarami alip bulusma mesaji atti. Gidemedim tabi ilk bulusma mesajinda :D ardindan foruma uye oldum ve bi saat icinde donemin Izmir Il Sorumlusu Tugrul Baylan beni aradi ve asiri sicakkanli bi muhabbet sonrasi beni gelmeye ikna etti. Kiz arkadasimla gelme endisemi ve yabancilik cekme konusundaki telasimi iki uc cumleyle bertaraf ettikten sonra ciktim yola geldim ilk bulusmaya. Ortami gordukten sonra zaten kendimi gelmekten alikoyamadim 😄

Tugrul abime burdan o gunku ilgisi icin tekrar tesekkurlerimi iletmeyi borc bilirim. Bu klup, bu aile chopperi olan ve icinde bi yerlerde kardeslik, dostluk aski barindiran herkesin basina gelmesi gereken bi yer. Saygilar

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 4 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)