Yazlık bir yerde doğup büyüdüğüm için babamla biryerlere giderken çok fazla motor grupları görür hep ağzım açık bir şekilde izlerdim. Küçüklükten tutkunu olduğum chopper tarzı motoru en sonunda alıcaktım ama tam hangisiyle başlayacağımı kestiremiyordum. Yazdım google amcaya bi baktım RaptorRiders yazıyor allah allah dedim tıkladım üye oldum ordan galeri falan girdim muhteşem bi abilik, arkadaşlık, kardeşlik var konumu açtıktan kendimi tanıttıktan sonra yazılanlar yorumlar daha ayrı güzel kendi kendime dedim ben istediğim motor grubunu buldum ( cidden abartıyorum sanmayın ). Yaklaşık 5 6 gündür aranızdayım geçenlerde Anadolu Yakası toplantısına gittim ilk tanıştığım Süleyman abi oldu (yanına gittim merhaba abi dedim çok samimi bir şekilde karşıladı ) çok güzel muhabbet ettik (Eylülde yeniden geldiğimde hiçbir toplantıyı kaçırmak istemiyorum ) forumda Ozan abiyi gördüm mesaj attım, aradı onunla gene ayrı abi kardeş gibi konuştuk (samimi ve ilk kez konusuyor olmamıza rağmen) kısacası bu aileyi bu şekilde gördüm tanıdım umarım hepberaber uzun güzel, mutlu günler geçiririz 😊😊

Regal Raptor Spyder 250-E10
İstanbul - Burhaniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)

❤️