geçmiş olsun terbiyesizlik bu yaptıkları zaten düzgün cıkartamadılar ise onlarında işine yaramaz ben onu kırmadan sökme taktiğini çözdüm :D ( kırarak tecrübe ettikten sonra )
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
1
1
A Rh (+)geçmiş olsun terbiyesizlik bu yaptıkları zaten düzgün cıkartamadılar ise onlarında işine yaramaz ben onu kırmadan sökme taktiğini çözdüm :D ( kırarak tecrübe ettikten sonra )
Regal Raptor DD 250e-6c Daytona
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)aliexpresste falan olabilir diye düşünüyorum bi bak istersen. belki uyguna ordan getirirsin
Düz Giden Furkan - TNK![]()
2M is my life... Music & Motorcycle
Kawasaki VN 900
İstanbul - Büyükçekmece (avrupa yakası)
A Rh (-)geçmiş olsun. belkide onlarda bulamadı da bu terbiyesizliği yaptılar. bu ne rahatlık
RR daytona 350e-6c
bursa-yildirim
0 Rh (-)Arkadaslar banada siyah yan kapak lazim sol kapaga ihtiyaci olan varsa alalim beraber
RR daytona 350e-6c
bursa-yildirim
0 Rh (-)
2007
Milas (şuan ANKARA )
0 Rh (+)kotu bır haberr verıcem yan kapagın tanesını ben 90 lıraya almıstım e250 9 ıcın 200 lıra ıkısı ıcın aynı fıyata denk gelıyor zaten calan serefsız bu kapagın nekadar pahalı oldugunu bılıyormus sanırım
"My rope and belt my cock and balls "
48 U 9289
48 LU 528
Mustafa ÖZKAYA
TEŞEKKÜR EDERİM.
YOK
İstanbul - Üsküdar
A Rh (+)Yan kapak nasıl çalınır anlamıyorum ? Sanırım çok değerli bir şey gibi görüp yürüttüler, geçmiş olsun bu arada.

Regal Raptor 150E-2
Eskişehir
A Rh (+)bendeki kapağı tek vida tutuyor yıldız tornavida ile hemen sökülüyor polise gitmiştim güvenlik kamerasından çalındığı anı izlettiler bulunması çok zor ama götürmüş 2 eleman biri sanki motor onunmuş gibi üstüne biniyor öbürüde söküyor izleyince sinirim bozuldu tahminimce kendi motoru için çaldı bütün beyaz daytonacıları durdursam mı ki :D
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)