| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD250-E9
Muğla - Milas
B Rh (+)Burada canlı olarak rr bobber 350 lik te görmüştüm açık hava filtresi. Fakat nasıl taktıklarını bilmiyorum. Direk uydu mu yoksa uydurdular mı hiç bi fikrim yok bu konuda.
Trust me! I am an engineer
Mondial 100 uag
İzmir
A Rh (+)Neyse.. Bu işler denemeden olmaz diye düşünenlerdenim zaten ben deteşekkür ederim
AmatörÇiftTeker
Spyder
Samsun
0 Rh (+)
Mondial 100 uag
İzmir
A Rh (+)Bu gün aldım taktım bi açık hava filtresi hava avans ayarı senkron ayarı vs. sanırım bunlar için ustaya gitmem gerekli.. Ama bu motosikletlerle hiç bi usta ilgilenmiyo ki. Yani adam diyo ki bunun nesini ayarlıcaksın sat gitsin salladım su an da genel de iplenmiyo tamirhanede bile.. Bu arada foruma video atma şansım sadece link yoluyla mı var.. Merak edenler olabilir diye orjinal sesi ve filtreli sesi paylaşmak istiyorum da.
AmatörÇiftTeker

Regal Raptor DD150-2F 2012 /2014 Çıkışlı
RKS Cruiser 250 V Twin - EFI
Antalya
A Rh (+)Değişik bir hava filtresi varmış
Hava filtreni açık bırakmamanı tavsiye ederim.
1- Yakıt tüketimin artar
2- Yağ çabuk kirlenir
3- Motor basıncı ve sibop ayarları etkilenir
4- Bakım süren kısalır
5- Uzun kullanımda motora zarar verir.
Tavsiyemi sorarsan orijinal filtresini ve kapağını bul ve yoluna devam et![]()
250 spyder
Ankara/Mamak
B Rh (+)açıkta olunca mesela acık hava filtresindede öyle yagmur camur gelebilir o ayrı bişey bide daha fazla hava alıcağı için ona göre hava benzin ayarınıda yaptırman lazım yani daha fazla hava alcagı için daha fazlada benzin alması lazım motorunun yakıtı değişir yani artar ve o ayarı yaptırmadanda kullanma bence
Mondial 100 uag
İzmir
A Rh (+)
Artık çok geç çünkü orjinal kapak kırıldı açık hava filtresini takabilmem için. Ayrıca eski filtreye motordan ana giriş harici bi tane daha hortum girişi vardı. Ama bunda sadece ana giriş var başka yok. Ve orjinal hava filtresine giren o hortumun ucu şu an açık. Bilginiz var mı bu konuda. Bir de şu ayar olayını yaptıramazsam en kötü ne olabilir yani motoru elime alma gibi bi durum oluşur mu acaba..
AmatörÇiftTeker

Regal Raptor DD150-2F 2012 /2014 Çıkışlı
RKS Cruiser 250 V Twin - EFI
Antalya
A Rh (+)Kısa zamanda yakıtın artar
Motoru öyle ele almak kolay değil
Bakım vs gibi 5 madde yazmıştım
ancak yıllarca böyle kullanırsan motoru eline alma durumu olabilir.
Ama aklıma şöyle bir çözüm geldi. İstersen reklamcılarda satılan plastik plakayı kesip yandaki vidalarla tutturabilirsin. O muadil bir kapa yapmış olursun. Şuan var olan çerçevenin kenarlarına ince siyah hortum varsa ortasından maket bıçağıyla kesip çerçevenin kenarlarından içe doğru geçir. Bu şekilde de sızdırmazlık önlemi almış olacaksın.
Mondial 100 uag
İzmir
A Rh (+)
İşin doğrusu anlattıklarınız yerine benzin ayarını yapsam daha mantıklı sanki. Yani internette mondial xtreme x in benzin ayarını izledim çok farklı olmadıgını düşünüyorum. Hem hava ayarını yapıyo hem de iğne dediği olayla benzin ayarını. Hava ayarını videodan anladım. Ama benzin ayarını bu durumda yükseltmem gerekiyo sanırım sadece orda bi soru işaretim oldu.
AmatörÇiftTeker
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)