yazilanlari okurken gozumun onunden gecti sanki hayal ettimde bizimkileri ingiltereye gonderdikten sonra biac gun Antalya tatili yapsammi bekar olarak .
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor Spyder 250
Muğla - Bodrum
AB Rh (+)yazilanlari okurken gozumun onunden gecti sanki hayal ettimde bizimkileri ingiltereye gonderdikten sonra biac gun Antalya tatili yapsammi bekar olarak .

lifan 250
Antalya
B Rh (-)Kaş-kekova-kalkan-demre-adrasan-çıralı yanartaş-olympos antik kenti-gelidonya feneri ve kumlucada bulunan bir çok koy var onlarıda pas geçmeyelim. Kaş üzerinden gelicekseniz kesinlikle bu yerleri görmenizi öneririm onun dışında kaleiçinde konaklama yapılabilir restore edilmiş binalarda pansiyon hizmeti veren yerler var. Kaleiçi hem Antalya'nın göbeği hem de gece hayatı canlı olan bir yer eksileri gece haftasonuysa dışardan çok yoğun ses gelebilir ve odalar küçük ve havasız. Antalya hakkında yardım edebileceğimiz sormak istediğiniz birşey varsa bildiğimiz kadar yanıtlarız. saygılar
mondial 150 sentor
muğla
A Rh (+)
Yamaha Drag Star 650
Ankara-Çankaya
A Rh (+)Serkan abi tam tarihler belli olduğunda Ankara'da da organizasyon yaparız, Yalova'ya gelemeyen kardeşlerimizle abilerimizle de tanışmış olursunuz![]()
Honda Shadow 750
İstanbul - Yeşilköy (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
Honda Shadow 750
A Rh (+)Tekrar merhaba ekip =),bahsettiğim rota aşşa yukarı netleşti.Toplamda 10 gün sürecek olan turda zamanı en iyi şekilde değerlendirmem lazım zira bu bölgede gezecek görecek çok yer var ve tabiiki bu bölgelerdeki Raptor Riders aile bireyleriyle tanışma fırsatını yakalayacağız.
Şimdi aşağıdaki planda konaklama merkezleri(etrafındaki görülecek yerler baz alındığında)uygunmudur zaman yetişirmi vs.fikirlerinizi önerilerinizi rica ediyorum(bayram sonu 20 eylülden başlamak üzere)rezervasyonları yaptırcam).teşekkürler
Antalya 2 gün
Kemer 1 gün
Adrasan/olimpos 2 gün
kaş 1 gün
fethiye 3 gün
akyaka 1 gün
Antalya-kemer :46 km
Kemer-adrasan :50
Adrasan-kaş :117 km
kaş-fethiye :106 km
Fethiye-aktaka :101 km
Akyaka-tire :200
Konu Serkan tarafından (28.June.2016 Saat 00:51 ) değiştirilmiştir.

lifan 250
Antalya
B Rh (-)Serkan abi Merhaba booking üzerinden rezervasyon yaptıracaksın sanırım. Antalya ve olympos'da konakladığımda booking yerine bizzat elden nakit para verdiğimde fiyatları günlük örneğin 250 ise 170-180'e kadar düşürdüler bu yüzden sana Antalya merkez'de yapacağın konaklama için yardımda bulunabilirim. Şuan motoru sattığımdan dolayı adrasan-olympos tarafında olamıyacak gibi gözüküyorum şu sıralar ancak alırsam o konuda da yardım edebilirim, iyi geceler
Honda Shadow 750
A Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)