Ve bu arada benim için iyi dileklerini sunan bütün abilerime, kardeþlerime ve benimle ilgilenen butun Ýzmir teþkilatýna sonsuz minnetlerimi sunarým. Var olun![]()
General Mobile 4G Dual cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
| Raptor Riders'a Henüz Üye Deðil misiniz? Lütfen Kayýt Olun! |
RKS/Titanic
Samsun
B Rh (-)Ve bu arada benim için iyi dileklerini sunan bütün abilerime, kardeþlerime ve benimle ilgilenen butun Ýzmir teþkilatýna sonsuz minnetlerimi sunarým. Var olun![]()
General Mobile 4G Dual cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Regal Raptor DD 250 E
Muðla - Milas
0 Rh (+)muhabbetiniz ve eðlenceniz bol olsun hatasýz kazasýz sürüþler dilerim...
Konu RaptorRiders ise Herzaman Bir Bahane Vardýr...
Spyder 250
Samsun/Ýlkadým
AB Rh (+)Mükemmel 😊 👌
C6903 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yamaha Drag Star 650
Ankara-Çankaya
A Rh (+)Rýfat kardeþim hayýrlý olsun, inþallah istediðin gibi olur mülakat sonrasý da, mesafelerin engel olmamasý, dostluðun kardeþliðin her yerde yaþanmasý çok güzel, iyiki tanýþmýþsýnýz iyiki sürmüþsünüz beraber![]()
Honda Shadow VT750C
İzmir-Bornova
B Rh (+)Dostluðunuz ve kardeþliðiniz daim olsun![]()
Spyder
Ýzmir/Narlýdere-Güzelbahçe
A Rh (+)Isterdim gelmeyi, kardeslerimle vakit gecirmeyi ama biliyosunuz is elimi kolumu bagladi cikamiyorum buradan. Rifat kardesim kusura bakmiyosundur umarim. Telafisi muhakkak olacak
GT-I9190 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Daytona DD250
Ýzmir / Göztepe
A Rh (+)Rýfat iyi ki geldin kardeþim, yolun ne zaman Ýzmir' e düþerse bekleriz. Kusuruma bakma geldin gittin ben senle çok vakit geçiremedim ama saðolsun Toprak ve Gökçe elinden geleni ardýna koymamýþ
Yine gel, hep gel kardeþim,
Sevgiler.
Yok- Yakinda..
Samsun - Ýlkadým
A Rh (+)rýfat iyi daa böyle hayat sana güzel valla![]()
*Herkesten hýzlý sürmen,yalnýz süreceðinin garantisidir.
RAPTOR RÝDERS SAMSUN
coni-blaze55 (Fýrat KARGA)
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)