Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    e222e - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mehmet emin ÖZGÖK
    Öğrenci
     REGAL RAPTOR DAYTONA 250C-6C
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    6

Arka fren tutmuyor yardımmm

Motoru daha bugün aldım eve gelene kadar bir sıkıntı yok ama eve geldikten sonra arka fren tutmuyor bir iki saat sonra tekrardan denedim gene tutmuyor . ustaya götürmeden yapabileceğim pratik bir bilgi var mı yoksa bir ustaya mı götürmeliyim bide bildiğiniz uygun bir yer var mı*

anilsedali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ANIL SEDALI
    İletişim Uzmanı / Satış Yöneticisi
     Regal Raptor DD150-2F 2012 /2014 Çıkışlı RKS Cruiser 250 V Twin - EFI
     Antalya
    Beğenmiş
    76
    Beğenilmiş
    68
    Merhaba aramıza hoşgeldin. Önce kendini tanıtan bir yazı yazıp, tanıtma başlığıyla kendini tanıtırsan arkadaşlar ve ben sana yardımcı olacağım. Sanırım hatayla 2 başlık açmışsın.
    Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşcesine; bu davet bizim!

Antalya - Merkez

Tugay GÜRE�EN
    Teknik Destek
     Honda Shadow VT750C
     Ä°zmir-Bornova
    Beğenmiş
    247
    Beğenilmiş
    174
    Aramıza hoşgeldin, konu biraz daha açıklayıcı olursa sana daha çok yardımcı olabiliriz. Tam olarak hangi fren tutumuyor, ikisi birden mi tutmuyor, freni sıkarken ses var mı vs. bu tarz bilgiler verirsen sorunu çözmede daha verimli olacaktır.

Erhan AĞCA
    Peyzaj Mimarı
     Yamaha Drag Star 650
     Ankara-Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Mehmet öncelikle aramıza hoşgeldin, Anıl'ın da dediği gibi kendiniz bizlere tanıtırsan, hatta Ankara'daki ekibimizle de tanışırsan çok memnun oluruz. Fren problemi de farklı birkaç noktadan kaynaklanıyor olabilir, motosikleti sakin kullanarak bir ustaya götürüp baktırmanda fayda var

MUSTAFA48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mustafa Özkaya
    Enterprise Asistan Managger
     2007
     Milas (şuan ANKARA )
    Beğenmiş
    58
    Beğenilmiş
    38
    aramıza hosgeldın mehmet kendını tanıtırsan aılemıze katılırsan hıc bır sorunun olmuyacaktır motorla ılgılı herkes sana yardımcı olucaktır.
    "My rope and belt my cock and balls "

48 U 9289
    48 LU 528

Mustafa
    ÖZKAYA

TEŞEKKÜR EDERİM.

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Mehmet geçmiş olsun arkadaslar tanışma başlığı için gerekli açıklamaları yapmışlar. Birkaç sebepten frenin tutmuyor olabilir. Fren hidroligin bitmiş olabilir ki büyük ihtimalle bitmiş frene bastığın zaman frenin tutmaz veya fren diski üzerine yağ vb gibi bir madde bulaşmış ise frenin yine tutmayacak. İlk önce eline bir şey takmadan eldiven gidi diske bir bak yağ vb gibi bir madde var mı? Yok yok ise fren pedalinin yanında hidrolik haznesi vardır orada 50 kuruşta büyüklüğünde bir cam bölüm var oradan bitip bitmediğini görebilirsin eğer göremiyor isen 3 alyan ile açıp bakabilirsin .kolay gelsin .Ankarada bir tamirhane var benim ve can kardeşimizin çalıştığı Tiflis caddesi no 13 oraya gelirsen can kardeşim sana yardımcı olacaktır.

Mehmet emin ÖZGÖK
    Öğrenci
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    6
    Ben mehmet emin ankara etimesgutta yaşıyorum gazi diş hekimliği 3. Sınıf öğrencisiyim rr daytona mı yeni aldım 2. El 2012 model öncelikle ankaradaki guruba katılmak istiyorum ama nasıl iletişime geçeceğimi bil.iyorum açıkçası . firene gelince arka fren tutmuyor sanırsam hava yapmış 8-10 kere basıp çekince tutuyor sonra yeniden aynısını yapmak gerekiyor tutması için

Erhan AĞCA
    Peyzaj Mimarı
     Yamaha Drag Star 650
     Ankara-Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Ankara'da haftalık buluşmalar ve farklı organizasyonlar da yapıyoruz, bunlara katılarak bizlerle yüzyüze tanışabilirsin, zaten forumda il grupları altında Ankara grubuna girersen organizasyonlarımızı, buluşmalarımızı görebilirsin, il sorumlumuz olan Aldora'ya da telefonla ulaşabilirsin

Alıntı e222e Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben mehmet emin ankara etimesgutta yaşıyorum gazi diş hekimliği 3. Sınıf öğrencisiyim rr daytona mı yeni aldım 2. El 2012 model öncelikle ankaradaki guruba katılmak istiyorum ama nasıl iletişime geçeceğimi bil.iyorum açıkçası . firene gelince arka fren tutmuyor sanırsam hava yapmış 8-10 kere basıp çekince tutuyor sonra yeniden aynısını yapmak gerekiyor tutması için

Mehmet emin ÖZGÖK
    Öğrenci
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    6
    Alıntı erhan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankara'da haftalık buluşmalar ve farklı organizasyonlar da yapıyoruz, bunlara katılarak bizlerle yüzyüze tanışabilirsin, zaten forumda il grupları altında Ankara grubuna girersen organizasyonlarımızı, buluşmalarımızı görebilirsin, il sorumlumuz olan Aldora'ya da telefonla ulaşabilirsin
    Tamamdır takip edicem . fren konusunda bir fikrin var mı

Erhan AĞCA
    Peyzaj Mimarı
     Yamaha Drag Star 650
     Ankara-Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Fren konusundaki fikrim yukarıda da yazdığım gibi bir çok noktadan olabilir, bakılması lazım ama birkaç kere pompalayınca tutuyor diyorsun o yüzden hava olması daha muhtemel, hidrolik seviyesine bakabildin mi

Alıntı e222e Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamamdır takip edicem . fren konusunda bir fikrin var mı

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)