Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Emok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emrah
    Academic Staff
     2014 Hyosung GV250 EFI
     Ankara
    Beğenmiş
    12
    Beğenilmiş
    31

DD 150 e2 Lastik Seçimi hk Yardım

Merhabalar,

Malum motoru yeni aldım ve üzerinde nylon lastikler var, 11.000 kilometrede şu anda. Değiştirmenin faydalı olacağı tavsiye edildi pek çok kişi tarafından.

Forumda lastik üzerine açılan başlıklara göz attım, kimi tavsiye edilen modelleri istediğim ölçülerde bulamadım, kimisinin de fiyatı biraz yüksek geldi.

Ebatlar:
    Arka : 130 x 90 x 15
    Ön : 90 x 90 x 18

Marka belirtmenin bir sakıncası var mı bilmiyorum ama Anlaş marka lastikler fiyat bakımından (Ön & arka takım olarak 275 tl) uygun göründü gözüme.

(http://www.anlas.com.tr/urun.asp?kon...ori=110&sayfa=)

Kullanan, bilen arkadaşların fikirlerini almak isterim. Takım halinde bu ön ve arka lastik, en azından nylon lastiklere an kısa-orta vadede, yazın asfalt kullanımında benim için yeterli olur mu? Motosiklet kullanmaya yeni başladığımı ve en azından bu sezon çok yüksek hızlara çıkmadan kısa mesafelerde asfalt üzerinde kullanacağımı da belirteyim.

Şimdiden ilgilenenlere teşekkür..

Erhan AĞCA
    Peyzaj Mimarı
     Yamaha Drag Star 650
     Ankara-Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Dostum ben de kuzenime vermeden önce motosikleti arka lastiği anlasla değiştirmiştim eskisinde ayrılma başladığı için. Maalesef performansını deneyecek kadar zorlama ya da virajda test edecek kadar sürmedim motosikleti ama zaten 150 classic mütevazi bir motor, çok zorlamadıkça arka tekerin patinaja düşerek seni yatırma ihtimali pek yok. Arka lastik değişince motosiklet kasislerde bozuk yerlerde biraz daha yumuşadı gibi hissetmiştim bu arada

Emrah
    Academic Staff
     2014 Hyosung GV250 EFI
     Ankara
    Beğenmiş
    12
    Beğenilmiş
    31
    bir alternatif olarak mitas var, takım olarak almak istediğim için seçenek çok yok malesef. Mitas savanın yeni markası sanırım.

tgypmk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tugay
    Öğrenci
     Regal Raptor 150E-2
     Eskişehir
    Beğenmiş
    3
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı Emok Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,

Malum motoru yeni aldım ve üzerinde nylon lastikler var, 11.000 kilometrede şu anda. Değiştirmenin faydalı olacağı tavsiye edildi pek çok kişi tarafından.

Forumda lastik üzerine açılan başlıklara göz attım, kimi tavsiye edilen modelleri istediğim ölçülerde bulamadım, kimisinin de fiyatı biraz yüksek geldi.

Ebatlar:
    Arka : 130 x 90 x 15
    Ön : 90 x 90 x 18

Marka belirtmenin bir sakıncası var mı bilmiyorum ama Anlaş marka lastikler fiyat bakımından (Ön & arka takım olarak 275 tl) uygun göründü gözüme.

(http://www.anlas.com.tr/urun.asp?kon...ori=110&sayfa=)

Kullanan, bilen arkadaşların fikirlerini almak isterim. Takım halinde bu ön ve arka lastik, en azından nylon lastiklere an kısa-orta vadede, yazın asfalt kullanımında benim için yeterli olur mu? Motosiklet kullanmaya yeni başladığımı ve en azından bu sezon çok yüksek hızlara çıkmadan kısa mesafelerde asfalt üzerinde kullanacağımı da belirteyim.

Şimdiden ilgilenenlere teşekkür..
    abi bilgin olsun o lindeki lastik irc bendede irc nr serisi var sizin linkde verdiğiniz lastik capra yeni model ama irc nin çoğu lastiği naylon fabrika lastiklerinden biraz daha iyi ama almaya değer mi tartışılır ben pişmanım mesela

anilsedali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ANIL SEDALI
    İletişim Uzmanı / Satış Yöneticisi
     Regal Raptor DD150-2F 2012 /2014 Çıkışlı RKS Cruiser 250 V Twin - EFI
     Antalya
    Beğenmiş
    76
    Beğenilmiş
    68
    Konu anilsedali tarafından (30.June.2016 Saat 18:20 ) değiştirilmiştir.
    Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşcesine; bu davet bizim!

Antalya - Merkez

Süleyman Bal
    Emekli
     Yamaha dragstar 650 sport
     İstanbul
    Beğenmiş
    7,062
    Beğenilmiş
    1,043
    selamlar Emrah,

Lastik konusunda formda birçok yazı var. Ancak ekonomik durum çerçevesinde alacağın lastik:
    1. Metzeler
    2. Michelin
    3. Pirelli
    -----------------
    (bazı markalara ayıp olacak ama)
    4. Diğerleri

Unutmamak lazım, Lastik kalitesi ile seni koruduğu gibi, senin küçük hatalarında seni sana karşıda korur.
    Kolay gelsin.

Emrah
    Academic Staff
     2014 Hyosung GV250 EFI
     Ankara
    Beğenmiş
    12
    Beğenilmiş
    31
    hepsini inceledim, fiyat performans eğrisini doğrulttum ve şimdilik takım halinde mitas markada karar kıldım. Tekrar teşekkürler.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)