Kaç yıldır motorsiklet kullanıyorsunuz veya daha önce bunlardan hangilerini kullandınız bilemiyorum tabi. Ama V motorun sıralı silindire olan üstünlüğünü, en azından kore malının(hyosung kore malıdır ve suzukiye uzun yıllar parça üretmiş bir markadır) çin muadillerine olan üstünlüğünü kabul etmek gerekir. Tabi ki burada sadece rakamsal değil, kullanıcı yorumlarına bakarak yazıyorum çünkü sayısal veriler zaten dediğinizin tam tersini işaret ediyor. Kaldı ki ben zaten hangisi performans açısından daha iyidir diye sormadım. Bunun cevabı belli. Sorduğum şey, yedek parça temini, yaşanılan sorunların aşılması için gereken maliyetleri vb durumlar ile araçları kullanan arkadaşların yaşadığı olumlu/olumsuz deneyimlerdir. Fiyat/performans oranı gibi daha detay konulardır. Yoksa ikisinden birini sıfır olarak alacak olsam, elimde bol para olsa tabi ki gv250 yi tercih ederdim. Ayrıca kullandığınız motosikletleti 15bin ve belki daha fazla süreyle her iklim koşulunda ve yolda kullanmış biri olarak söylemek zorundayım ki, spyder250 görüntüsü gerçekten muazzam fakat an itibariyle benim ihtiyaçlarıma cevap vermeyen bir durumdadır. Elbette ki spyderı çok severek aldım ve kullandım. Kasasına hayran olduğum bir araçtır. Ancak motosiklet zevk işidir, sizin ihtiyacınıza tam cevap veren benimkine vermez. Benim hoşuma giden size hoş gelmez. Herkesin motoru kendine harikadır zaten.
Açtığım konuyu dikkatli okursanız spyder250 /Rks250 /Gv250 karşılaştırması istemedim. İstediğim tavsiyelerin içeriği bellidir. Ben Antalya'ya gittim, artık karar verdim başka bir yere gideceğim, İzmir'e mi Ankara'ya mı gitsem kararsızım diyen adama, Antalya hepsine yüz basar demek mantıklı değildir. Çünkü mesaj sahibi Antalya'yı oldukça iyi bilmektedir.
Antalya - Merkez

HYOSUNG GV 250
Antalya
0 Rh (+)