Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 35 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Uğur Orhon
    Web geliştiricisi, grafik tasarımcısı
     HYOSUNG GV 250
     Antalya
    Beğenmiş
    170
    Beğenilmiş
    220
    Alıntı RUSBERK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim anlamadığım bahsettiğiniz modeller spyder dan daha mı iyi de siz değiştirmek istiyorsunuz. Yazıları okuduktan sonra merak ettim rks nin yeni modeli black s... Spyder bunların hepsine 100 basar bence bir kullanıcı olarak siz bir sıkıntı ile mi karşılaştınız boyle bir karar aldınız yoksa değişiklik olsun diye mi?
    Kaç yıldır motorsiklet kullanıyorsunuz veya daha önce bunlardan hangilerini kullandınız bilemiyorum tabi. Ama V motorun sıralı silindire olan üstünlüğünü, en azından kore malının(hyosung kore malıdır ve suzukiye uzun yıllar parça üretmiş bir markadır) çin muadillerine olan üstünlüğünü kabul etmek gerekir. Tabi ki burada sadece rakamsal değil, kullanıcı yorumlarına bakarak yazıyorum çünkü sayısal veriler zaten dediğinizin tam tersini işaret ediyor. Kaldı ki ben zaten hangisi performans açısından daha iyidir diye sormadım. Bunun cevabı belli. Sorduğum şey, yedek parça temini, yaşanılan sorunların aşılması için gereken maliyetleri vb durumlar ile araçları kullanan arkadaşların yaşadığı olumlu/olumsuz deneyimlerdir. Fiyat/performans oranı gibi daha detay konulardır. Yoksa ikisinden birini sıfır olarak alacak olsam, elimde bol para olsa tabi ki gv250 yi tercih ederdim. Ayrıca kullandığınız motosikletleti 15bin ve belki daha fazla süreyle her iklim koşulunda ve yolda kullanmış biri olarak söylemek zorundayım ki, spyder250 görüntüsü gerçekten muazzam fakat an itibariyle benim ihtiyaçlarıma cevap vermeyen bir durumdadır. Elbette ki spyderı çok severek aldım ve kullandım. Kasasına hayran olduğum bir araçtır. Ancak motosiklet zevk işidir, sizin ihtiyacınıza tam cevap veren benimkine vermez. Benim hoşuma giden size hoş gelmez. Herkesin motoru kendine harikadır zaten.

Açtığım konuyu dikkatli okursanız spyder250 /Rks250 /Gv250 karşılaştırması istemedim. İstediğim tavsiyelerin içeriği bellidir. Ben Antalya'ya gittim, artık karar verdim başka bir yere gideceğim, İzmir'e mi Ankara'ya mı gitsem kararsızım diyen adama, Antalya hepsine yüz basar demek mantıklı değildir. Çünkü mesaj sahibi Antalya'yı oldukça iyi bilmektedir.

Antalya - Merkez

MUSTAFA48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mustafa Özkaya
    Enterprise Asistan Managger
     2007
     Milas (şuan ANKARA )
    Beğenmiş
    58
    Beğenilmiş
    38
    rks diyorum gv250 tarz olarak egzosları benımde hosuma gıtmıyor rks en ıyısı gel rks alalım
    "My rope and belt my cock and balls "

48 U 9289
    48 LU 528

Mustafa
    ÖZKAYA

TEŞEKKÜR EDERİM.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,906
    Beğenilmiş
    7,145
    Merhaba Uğur 250 cc makinadan inip 250 cc makinaya bineceksen sadece Gv nin performansı gücü sana uygun gelir spyder satılıp daha aşağıda olan RKS bence kesinlikle alınmaz bunun yanında gv nin elektiriksel ve beyin arızası parça ,servis ikinci el satış gibi sıkıntıları var karar senin kolay gelsin

Hakan Tekin
    Lojistik
     Daytona
     İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
    Beğenmiş
    366
    Beğenilmiş
    317
    Benimde tercihim RKS olurdu sanırım

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Siyah Adam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Arslan
    Öğrenci
     Regal Raptor Spyder 250-E10
     İstanbul - Burhaniye (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    28
    Beğenilmiş
    49
    Abi bence 0 makina 2. Ele göre daha avantajlı bir sıkıntı cıktıgında başın ağrımıycak hiç değilse götürüceksin garanti yapıcak 👍🏻
    RaptorRiders - Bodrum üye ⭐
    Highway To Hell
    Dünyanın bizim yolumuzda döndüğünü diretiyoruz.

Uğur Orhon
     HYOSUNG GV 250
     Antalya
    Beğenmiş
    170
    Beğenilmiş
    220
    Alıntı Siyah Adam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi bence 0 makina 2. Ele göre daha avantajlı bir sıkıntı cıktıgında başın ağrımıycak hiç değilse götürüceksin garanti yapıcak 👍🏻
    Keşke öyle olsa. Motor ve şase garanti kapsamında değerlendiriliyor. Geri kalan herşey hiç mastercard

Antalya - Merkez

Siyah Adam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Arslan
    Öğrenci
     Regal Raptor Spyder 250-E10
     İstanbul - Burhaniye (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    28
    Beğenilmiş
    49
    Alıntı Çaylak07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Keşke öyle olsa. Motor ve şase garanti kapsamında değerlendiriliyor. Geri kalan herşey hiç mastercard

Antalya - Merkez

Gerçi orasıda doğru ama birisi 0 yani abi

Sent from my iPhone using Tapatalk
    RaptorRiders - Bodrum üye ⭐
    Highway To Hell
    Dünyanın bizim yolumuzda döndüğünü diretiyoruz.

Uğur Orhon
     HYOSUNG GV 250
     Antalya
    Beğenmiş
    170
    Beğenilmiş
    220
    Sanırım yine en özetleyici yorumu Celil başkan yaptı. Bakalım bu işin sonu ne olacak

Antalya - Merkez

RUSBERK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erhan küçük
    Kamu Görevlisi
     Raptor Spyder 250cc
     Ordu-Ünye
    Beğenmiş
    6
    Beğenilmiş
    7
    Ben zaten karşılaştırma için yazmadım sadece merak ettim Celil başkanın dediğine katılıyorum. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın dediğiniz gibi karar verilmiş motor değişecek istediğiniz tavsiye. Her şey gönlünüzce olsun

Mehmet.m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmet m.
    kamu personeli
     Yamaha XVS 650 A Dragstar
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Rks de ki blok supershadowla, viragoyla borelli ledow'la, lifanla hep aynı blok. Tek fark enjeksiyon. Rks de parça sıkıntısı yaşamazsınız. Sebebi bu saydığım motorlarla çok büyük oranda parçalar aynı olur. Ama rks 2. eli çok olmayan bir makine. Hyosung da enjeksiyondan dolayı egzozdan ses almak zor. Rks yi bilmiyorum ama oda enjeksiyonlu olduğundan benzer sıkıntı onda da olabilir. Stok egzozlu bir hyosung scooter gibi ses veriyor. Rks'yi dinlemedim. Ayrıca biri yazmış önceden GT250R motoru var üstünde gv 250'nin. Doğru. Bu motor devirli kullanıma çok yatkın. Bir cruiser'dan beklenmeyecek karakterde bir motoru var. Cruiser motor düşük devirde yüksek tork verir. Dolayısıyla her devir de benzer performans alırsın çekiş gücü düşmez.3. vites de 20 km/s hızla viraj alırsın pata pata gider. Hyo'da düşük devirlerde nasıl gider açıkçası bunu bir motoru deneme imkanı olursa görün tecrübe edin. Bu hem avantaj hem dezavantaj. Devirli kullanmayı seven ani hızlanma isteyen için güzel. Düşük devirde gezerimci için kötü. Bu size bağlı. Pozitif taraf olarak parça kalitesi, performans ve bana göre görüntü olarak da rks dahil çinli kim var kim yoksa hepsinden iyidir.

Bence, bu kıyas bana göre çok doğru bir kıyas olmamış. Çünkü Hyo her bakımdan önde. rks nin sıfırı 10bin. Hyo'nun 10.000 e çok temiz düşük km li motorlarını bulursunuz. Ve satmak istediğinizde de satarsınız. Tabiki karar sizin.

Ne alırsanız alın sizin için hayırlısı olsun.

Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)