Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 4 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci ... 234
Toplam 35 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 35 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Oguz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Oğuzhan Türkmen
    Maden Mühendisi
     Regal Raptor DD250-E9
     Muğla - Milas
    Beğenmiş
    5
    Beğenilmiş
    19
    Şahsi fikrim eğer bütçen karşılıyorsa Suzuki intruder 250. Hepsinden daha fazla memnun edecektir seni. Şahsen regali satsam gider japon alırım. Kalite her zaman kalitedir, güzeldir ve üzmez.
    Trust me! I am an engineer

Uğur Orhon
    Web geliştiricisi, grafik tasarımcısı
     HYOSUNG GV 250
     Antalya
    Beğenmiş
    170
    Beğenilmiş
    220
    Alıntı Mehmet.m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rks de ki blok supershadowla, viragoyla borelli ledow'la, lifanla hep aynı blok. Tek fark enjeksiyon. Rks de parça sıkıntısı yaşamazsınız. Sebebi bu saydığım motorlarla çok büyük oranda parçalar aynı olur. Ama rks 2. eli çok olmayan bir makine. Hyosung da enjeksiyondan dolayı egzozdan ses almak zor. Rks yi bilmiyorum ama oda enjeksiyonlu olduğundan benzer sıkıntı onda da olabilir. Stok egzozlu bir hyosung scooter gibi ses veriyor. Rks'yi dinlemedim. Ayrıca biri yazmış önceden GT250R motoru var üstünde gv 250'nin. Doğru. Bu motor devirli kullanıma çok yatkın. Bir cruiser'dan beklenmeyecek karakterde bir motoru var. Cruiser motor düşük devirde yüksek tork verir. Dolayısıyla her devir de benzer performans alırsın çekiş gücü düşmez.3. vites de 20 km/s hızla viraj alırsın pata pata gider. Hyo'da düşük devirlerde nasıl gider açıkçası bunu bir motoru deneme imkanı olursa görün tecrübe edin. Bu hem avantaj hem dezavantaj. Devirli kullanmayı seven ani hızlanma isteyen için güzel. Düşük devirde gezerimci için kötü. Bu size bağlı. Pozitif taraf olarak parça kalitesi, performans ve bana göre görüntü olarak da rks dahil çinli kim var kim yoksa hepsinden iyidir.

Bence, bu kıyas bana göre çok doğru bir kıyas olmamış. Çünkü Hyo her bakımdan önde. rks nin sıfırı 10bin. Hyo'nun 10.000 e çok temiz düşük km li motorlarını bulursunuz. Ve satmak istediğinizde de satarsınız. Tabiki karar sizin.

Ne alırsanız alın sizin için hayırlısı olsun.
    Güzel tespitleriniz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Bu arada bilginize sunayım, RR Antalya ekibi içinde bir RKS250 kullanıcımız var(Özgür) ve enjeksiyonu olmasına rağmen iyi bir egzoz ayarlaması ile gayet güzel ses almak mümkün. Gv250 için ne yapabiliriz bilemiyorum. Zaten çoğu forumda ve yorumlarda gv250 ve gv650 için sport-cruiser yakıştırması yapılıyor.

Antalya - Merkez

Uğur Orhon
    Web geliştiricisi, grafik tasarımcısı
     HYOSUNG GV 250
     Antalya
    Beğenmiş
    170
    Beğenilmiş
    220
    Alıntı Oguz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şahsi fikrim eğer bütçen karşılıyorsa Suzuki intruder 250. Hepsinden daha fazla memnun edecektir seni. Şahsen regali satsam gider japon alırım. Kalite her zaman kalitedir, güzeldir ve üzmez.
    Ah bu bütçeler

Antalya - Merkez

kesınlikle gv 250 torku ve saglamlıgı rks nın ıkı katı

1
    1
     1
     1
    Beğenmiş
    264
    Beğenilmiş
    200
    hyosung a gelen onca kötü yorumdan sonra (burada değil) kesinlikle gözlerimle bile bakmam ben herhalde :D

Sayfa 4 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci ... 234

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)