| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)
Regal Raptor DD250-E9
Muğla - Milas
B Rh (+)Geçmiş olsun kardeşim
Trust me! I am an engineer
Ulutay - KaWaSaki VN900B - 2012
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Hakan son durum nedir. Ayağa kalktın mı?Yapılabilecek bir şey var mı.İlk yatak fotoğrafını görünce kötü oluyorum.Şöyle güzel motorla bir fotograf çek ve onu koy.İyileştiğini göster. selamlar
Daytona
AB Rh (+)Abi ağrıların geçmesi 1ayı bulur dedi doktor. Yürüyüp hareket edebiliyorum sıkıntı yok fakat ağrılı oluyor. Sağ taraf kol ve bacaktakiler ufak çaplı kapanmaya iyileşmeye başladı. Sol kolda dirseğin altında ve sol diz kapağından aşağıya kadar bandajlı olan bölgelerde deri kaybı söz konusu. Enfeksiyon kapmış olması biraz sıkıntılı ama müdahale edildi düzelmeye başlamış dediler bugünkü pansumanda
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ulutay - KaWaSaki VN900B - 2012
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)
Daytona
AB Rh (+)
regal raptör 250E-9
samsun
0 Rh (+)Hakan büyük geçmiş olsun. Daha evvel benimde başıma geldiği için deri soyulmasını bilirim.Çok temiz tutmalısın.
Daha evvel mesaj yazdığımı sanıyordum ama sanırım başka bir arkadaşa yazmışım. Bende bunamaya başladım galiba artık motoru bıraksam mı![]()
GÜROL OFLUOĞLU
ATAKUM-SAMSUN
Daytona
AB Rh (+)
RR Daytona 250e 6c Beyaz
İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Ben bazen anlamıyorum bu forumu..hakanima geçmiş olsun mesajim vardı ama yok olduğunu farkettim.. tekrar geçmiş olsun diliyorum.. kusruma bakma hakan yazdığıma eminim fakat ucmus
Daytona
AB Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)