bendede olusmaya baslamıstı. Derman arıyordumSAgolun
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Spyder 250
Ankara ve Düzce
A Rh (+)bendede olusmaya baslamıstı. Derman arıyordumSAgolun
Özü Gülmeyenin Yüzü Güler mi ?
Regal Raptor Spyder 250E-10
İzmir-Göztepe
A Rh (+)An itibariyle ben de sahibim ufak çaplı yarığa. Erken farkettim diyebilirim. Peki bu ufak yarık sorun yaratır mı? Yeni lastik almak gerekir mi hemen?
Regal Raptor DD 350 E-6
İzmir - Bornova
0 Rh (+)ben de bir süre ufak bir yarıkla yol yaptım ama sonrasında oldukça büyüdü. ben hem sorunu çözüp hem de yeni lastik takmak durumundayım. eğer yarık çok büyük değilse bir süre idare eder ama ileriki zamanda büyüyeceği de garanti bu durumun. bana göre lastiği de değiştirmekte fayda var. sadece yarıktan dolayı değil, CST'nin kötü bir lastik olmasından dolayı da gerek var![]()
İzmir-Göztepe
A Rh (+)
İzmir-Göztepe
A Rh (+)Bir de boyutlar sıkıntı. Çok alternatif bulamadim. Yeni lastik alanlar var mı? Hangi markalar bir de 😊
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daytona 250
İzmir - Karşıyaka
A Rh (+)Arka lastik Michelin ve metzeler'de var sadece sanırım... ben geçen kış başında ön arka metzeler 1100TL'ye değiştirmiştim...
..Epiphone Les Paul Silverburst Custom, ESP EX-350, Washburn WG-587, Ibanez AEL40SE
..Line6 POD XT Live
..Marshall AVT-50
İzmir-Göztepe
A Rh (+)
Ghost 350 DD350E-6C
Denizli
A Rh (+)Arkadaşlar bu takoz plastikmi yoksa kestamit tarzı birşeymi kendimiz yapamazmıyız bundan ??
FatalSarac
Raptor Riders DENİZLİ
Love & Respect
İzmir-Göztepe
A Rh (+)
Ghost 350 DD350E-6C
Denizli
A Rh (+)Motor teker bilyasını değiştirtiyorum bi alsam hemen söküp bakcam büyük ihtimalde yaparım diye düşünüyorum 😂😂
FatalSarac
Raptor Riders DENİZLİ
Love & Respect
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)