Merhabalar güzel ailem. Benim motor bildiğiniz üzere şuan sanayide kaza yaptıgımdan ötürü. Bana acil spyderın arka mil ile ön mil arasındaki mesafe lazım yardımcı olabilecek var mı?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor Spyder 250-E10
İstanbul - Burhaniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Merhabalar güzel ailem. Benim motor bildiğiniz üzere şuan sanayide kaza yaptıgımdan ötürü. Bana acil spyderın arka mil ile ön mil arasındaki mesafe lazım yardımcı olabilecek var mı?
RaptorRiders - Bodrum üye ⭐
Highway To Hell
Dünyanın bizim yolumuzda döndüğünü diretiyoruz.
RR DD 250E-10
İzmir - Karşıyaka
0 Rh (+)Merhaba işin tekniğinden pek anlamam ama anadolu yakasında isen gelip yardımcı olabilirim, veya nasıl yapılacaksa ulaşırsan öğrenmeye çalışırım
0542 680 2545
2007
Milas (şuan ANKARA )
0 Rh (+)kardeşim sanırım dıreksıyondakı yamukluktan dolayı sana kısa gelıyor motor bır de ozan abının motoruyla ölçmek lazım yada ondan rıca edıp olcebılır
"My rope and belt my cock and balls "
48 U 9289
48 LU 528
Mustafa ÖZKAYA
TEŞEKKÜR EDERİM.
DD250E-9B 2011
Muğla - Milas
B Rh (+)Kardeşim direksiyonda ki yamukluktan ötürü kısa geliyor olabilir sana malum bende kaza yapınca fazla yamulmamış olmasına rağmen sanki radyator ile birlesikmis gibi hissettim yolda
Regal Raptor Spyder 250
Muğla - Bodrum
AB Rh (+)olculer alinmisti die biliom ama olculeri her an verebilirim
2007
Milas (şuan ANKARA )
0 Rh (+)ozan abı omerın ıcı rahat degıl gerekırse pazargunku bulusmada yanımızda metre gedırıp olcelım senın motorla kardesımızın ıcı rahat olsun eger kı kısa ısede zaman gecmeden tekrar dogrultalım
"My rope and belt my cock and balls "
48 U 9289
48 LU 528
Mustafa ÖZKAYA
TEŞEKKÜR EDERİM.
Regal Raptor Spyder 250-E10
İstanbul - Burhaniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Bundan daha fazla acamam diyo. Bana hala kısa geliyor, sanki gidon elimde kalıcak gibi hissediyorum.![]()
RaptorRiders - Bodrum üye ⭐
Highway To Hell
Dünyanın bizim yolumuzda döndüğünü diretiyoruz.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)