Günaydýn millet gününüz sizinkadarr güzel olsun
| Raptor Riders'a Henüz Üye Deðil misiniz? Lütfen Kayýt Olun! |
Gv250
Ýstanbul
0 Rh (+)
Hyosung GV250
Ýstanbul - Tuzla (Anadolu Yakasý)
B Rh (+)motorsuzluk canýma tak etti.artýk niyeti bozdum. izmirde bir makine buldum. salý yada çarþamba gidip alayým diyorum. balýk batmýþ zaten ister yan gitsin ister düz.
No medicine like the ride.
SUZUKI M800 intruder
Ýstanbul - Avcýlar (ÝÞ) (Avrupa Yakasý)
0 Rh (+)Aynen ... Battý fishing yan going 😀😀😀
Gv250
Ýstanbul
0 Rh (+)Kimler burda geziyor
Regal Raptor DD250-E9
Muðla - Milas
B Rh (+)Herkese iyi günler![]()
Trust me! I am an engineer
DD-250-e-10 Spyder
ESKÝÞEHÝR
A Rh (+)Bazý yeni üye arkadaþlarýn paylaþýmlarý dikkatimi çekti. Paylaþýmlarda -ki özellikle birbirimize karþý kullandýðýmýz kelimeler- RR Ailesinin yapýsýna ve arkadaþlýk hukukuna uygun olmalý diye düþünüyorum. Yanlýþ isem düzeltin,burasý avam bir kahve köþesi deðil. Paylaþýmlarýmýzý yaparken irrite edici üsluptan kaçýnýrsak diyaloglarýmýz daha keyifli olur kaanatimdeyim. Sevgili Üst Yönetimimizin bu konuda çocuk azarlar gibi yetiþkin insanlara nasýl konuþmalarý gerektiðini anlatmalarýný beklemeden herbirimizin kendimizi kontrol etmesi gerektiðini düþünmekteyim. Kamuoyuna ilan olunur..
aycanblmts (20.Aðustos.2016), CELÝL (20.Aðustos.2016), Gezgindelikanlý (20.Aðustos.2016) Bunu beðendi.
Hyosung GV250
Ýstanbul - Tuzla (Anadolu Yakasý)
B Rh (+)Kamil hocam beni unuttun . pompanýn resmini yollamadýn. müsait olduðunda atarsan sevinirim.
No medicine like the ride.
Regal raptor DD250E 9B
Ýstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakasý)
A Rh (+)Aycan abim nedir senin bu çilen en içten dileklerimle umarým aradýðýný bulursun ben hala senden bi süpriz bekliyorum
Honda Shadow VT750C
İzmir-Bornova
B Rh (+)
FouL (20.Aðustos.2016), Gezgindelikanlý (21.Aðustos.2016), ob1kanobi (22.Aðustos.2016) Bunu beðendi.
Þu anda 29 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 29 misafir)