acaba artçının görevi dökülenleri toplamak mıdır? biz mi yanlış kullanıyoruz? otur arkaya etrafı izle oh ne ala
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Hyosung GV250
İstanbul - Tuzla (Anadolu Yakası)
B Rh (+)acaba artçının görevi dökülenleri toplamak mıdır? biz mi yanlış kullanıyoruz? otur arkaya etrafı izle oh ne ala
No medicine like the ride.
Regal Raptor Daytona DD250E - 6C
İzmir (Buca)
A Rh (+)Birde daha once chopper kullanmadm belki ondan motor yolda parcalani vercekmis gibi gelio kasisden gecerken bole bisi sesler gelior dokuluo bisiler gibi normalmi bu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yere gitmek için arabaya binilir, motora binmek için heryere gidilir.
Spyder
İzmir/Narlıdere-Güzelbahçe
A Rh (+)Hayırlı olsun. Bizim motorlarda da sık sık vidalar düşüyor titreşimden. Zaten söylenmiş yapılması gereken; alıcaksınız takımları kendiniz hallediceksiniz![]()
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)Hayırlı uğurlu olsun, tekerin düz bassın. Montaj kaynaklı böyle sorunlar yaşanabiliyor malesef. Canını sıkma böyle şeylerle![]()
Ulutay - KaWaSaki VN900B - 2012
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Hayırlı olsun kazasız sürüşler.
Regal Raptor Spyder
istanbul - Kadıköy (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Hayirli olsun
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Regal Raptor Spyder 250E-10
İzmir-Göztepe
A Rh (+)İlker sıkıntı yok morukZamanla zaten alışkanlık olur kendi kendine kontrol edersin ayda bir vidalarını
Raptor Spyder 250cc
Ordu-Ünye
A Rh (+)Benim dün başıma geldi vites ayaklığının somunu düşmüş vites birden ikiye ve diğerlerine geçmiyor. Somun olmayınca aradaki uzun vida dışa doğru kaymış ce vites attırmıyor bir benzinliğe girdim birinci viteste gide gide bir somun buldum yerine oturtup sıktım hiç bir sıkıntı kalmadı ilk başta çok korktum şanzımanı elimize aldık diye şimdi herşey tıkır tıkır
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)