İyi günler abilerim kardeşlerim konu daha önce açıldımı aradım bulamadım açıldıysa özür dilerim şimdiden![]()
250'lik macitimden son bir haftadır özellikle kompresöre bıraktığımda bizim zincirden geldiğini düşündüğümüz bir ses gelmeye başladı Celil abiye sordum 1500 km dir yağlamadığımı söyledim tariflediğim şey zincir sesiydi doğal olarak yağla cevabını aldım dün işyerinde zinciri yağladım bi tur atayım dedim attım fakat ses bu sefer çoğaldı işyerinden eve giderken iyice arttı takmıştım zincire yolda motor akarken debriyaja bastığımda ses devam etmeye başladı artık çıldırmak üzereydimki kuzenimle sürerken sesin zincir tarafından değilde önden geldiğini anladık ve birden aklıma 1500 km dir motor yağına bakmadığım aklıma geldi evin önüne çektim motor sıcak ve yan ayaktayken yağına baktık çubuk tertemiz çıktı bugun kullanmadım motoru akşam yağını değiştiricez inşallah içinde varsa tabiŞimdi sorum şu başınızı ağrıttım farkındayım k.bakmayın hangi marka yağ kullanmalıyım birde yağı koyduktan sonra ses kesilmezse muhtemel hangi sorunla karşı karşıya kalmış olabilirim şimdiden teşekkürler
![]()

yok
İstanbul-Esenler (avrupa yakası)
AB Rh (+)

. Ne yaptın sen ya. Geçmiş olsun kardeşim