Kılı kırk yarmaktansa bir hamle yapıp sonuçlarına iyi yada kötü katlanmak nedense bana hep daha matah gelmiştir. Ben spyder ımı sıfır aldım. Gördüm,aşık oldum, boyum,posum yeter mi ,olur mu ,olmaz mı demeden gittim ve şak diye aldım. Hiçte pişman olmadım. Tecrübeye dayalı olarak sıfır almaktan korkuyor isen ikinci el de güzel bir alternatif ve tam ikinci el sezonundayız. Korkulacak birşey yok aslında. Forumunda düzenli olarak aktif kalırsan ailemizin içinden çıkabilecek ilanlara da denk gelme şansın artar. Aile içinde alışveriş bir bakıma daha güvenli ve kolay oluyor çünkü.

Dışarıdan birinden alacak isen iyi bir usta aklındakilere çözüm olabilir. Önünde koca bir kış var ve sezon başlayana kadar temiz,diri bir Daytona bulma olasılığın oldukça fazla.. Nacizhane tek önerim; bütçeni tasarlarken ekipmana sıkı bir yatırım payını da hesaba katman.. Bu forumdaki pek çok insan bir şekilde kaza yaptı ve ekipman sayesinde minimum hasarla hala burada bulunuyor. Korumalı mont, iyi bir kask,dizlik,eldiven ,bot vesaire.. Buradan başlarsan emin ol kafan daha bir rahat olacak.