Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

İbrahim Berk Adıgüzel
    LCW-IT Destek, Amatör Dövmeci :)
     Yamaha XV950A
     İstanbul - Bahçelievler (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    3,277
    Beğenilmiş
    3,212
    Emre benim de aklımda bir şeyler yapmak var açıkçası çarşamba toplantıda detaylıca istişare edelim durumu en azından ayna ve arka stop için bayağı istek var yani :D ama Kerem'in de dediği gibi aliexpress candır
    centaur (12.December.2016), TonEmre (13.December.2016) Bunu beğendi.

İlker KENAR
    EmekLi Devlet Mağduru
     DD-250-e-10 Spyder
     ESKİŞEHİR
    Beğenmiş
    6,782
    Beğenilmiş
    3,487
    Alıntı nedemek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emre benim de aklımda bir şeyler yapmak var açıkçası çarşamba toplantıda detaylıca istişare edelim durumu en azından ayna ve arka stop için bayağı istek var yani :D ama Kerem'in de dediği gibi aliexpress candır
    Bayağı istek varken derken umarım toplu sipariş düşünmüyorsunuzdur.. Zira biliyorsundur her alışverişte kota 75 Euro devletimizin belirlediği.. Ortalama 83 Dolara tekamül ediyor. Lakin eğer nakliyeyi ücretli kullanacaksan bu da dahil bu alışverişe.. Ve Aynı siparişte adet fazlalaşıyorsa hemen ticari faaliyet diye geri gönderiyorlar ..

İbrahim Berk Adıgüzel
    LCW-IT Destek, Amatör Dövmeci :)
     Yamaha XV950A
     İstanbul - Bahçelievler (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    3,277
    Beğenilmiş
    3,212
    Alıntı centaur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bayağı istek varken derken umarım toplu sipariş düşünmüyorsunuzdur.. Zira biliyorsundur her alışverişte kota 75 Euro devletimizin belirlediği.. Ortalama 83 Dolara tekamül ediyor. Lakin eğer nakliyeyi ücretli kullanacaksan bu da dahil bu alışverişe.. Ve Aynı siparişte adet fazlalaşıyorsa hemen ticari faaliyet diye geri gönderiyorlar ..
    o limit 150 euro olarak güncellendi ya ayrıca en fazla avrupa için %15 uzak doğu için %20 vergi çıkar öderiz onu da yeter ki güzel ürünler bulunsun ayrıca yurtdışındaki göndericiler de olayı çözmüşler ürün açıklaması ve fiyatını ona göre gerekli ayarı çekip gönderiyorlar zaten ben bir ara hata yapıp dövme makinası sipariş etmiştim dragonfly adamlar balık oltası aksesuarı yazıp göndermişlerdi pakedin üzerine :D
    TonEmre (13.December.2016) Bunu beğendi.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)