Hayırlı günler dilerim. Airport avm yakınlarında yaklaşık 100km hızla giderken bir anda arka fren kitledi ve yağlar akıtmaya başladı. Kaza yapmadım ama baya kaydım şuan arka fren açılmıyor ne yapabilirim?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal reaptor 26e-6c
istanbul
A Rh (+)Hayırlı günler dilerim. Airport avm yakınlarında yaklaşık 100km hızla giderken bir anda arka fren kitledi ve yağlar akıtmaya başladı. Kaza yapmadım ama baya kaydım şuan arka fren açılmıyor ne yapabilirim?
Konu kozba26 tarafından (20.December.2016 Saat 15:31 ) değiştirilmiştir.
Yamaha dragstar 650 sport
İstanbul
AB Rh (+)Koray,
Geçmiş olsun. Ciddi bir olay yaşamışsın. Biraz geç oldu ama;
* Fren hidroliğin aktığı için yapışma yaşamış olabilirsin.
* Kısa vadede (tamirciye gidinceye kadar) öne, arkaya motoru çekerek iterek freni açmaya çalış ve ön freni kullanarak (dikkatlice) tamirciye git. Her hangi bir servis yapabilir.
Geçmiş olsun yeniden...![]()
Hyosung GV 250
Antalya
B Rh (+)Geçmiş olsun. Allah korumuş. Arka fren balatalarini sokebilirsin 2 tane vida tutuyor, on fireni kullanarak ustaya kadar gidebilirsin. Diske yapışmış ise tornavida ile hafif kanirtarak arala ana diske zarar vermemeye dikkat et.
regal reaptor 26e-6c
istanbul
A Rh (+)valla hiç düşündüğüm gibi birşey çıkmadı. Zincirİ koruyan demir kırılıp önce şanzımanı dağıtıyor sonra benim zinciri sündürüp lastiği tutuyor. Çantalardan gözükmediğinden hiç bakmıyorum ve o an olay heyecanı ile frene odaklandım. Şimdi usta motoru açıp bakıcak ama takriben 1000tl gibi bir masraftan bahsetti ... Şanzıman yanında vites kutusu zincir vs vs neler çıkar bilmiyorum dedi. Canım sıkıldı baya ama yapacak birşey yok... Cana geleceğine mala gelsin dedim.
SUZUKI M800 intruder
İstanbul - Avcılar (İŞ) (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)geçmiş olsun ....
Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Kardeşim BÜYÜK geçmiş olsun. Çıkan masrafta sadakan olsun. Üzülme. Kızaklanan lastik yerinde kendin olabilirdin. Allah korumuş. Tekrar geçmiş olsun![]()

Regal Raptor DD125-E
Antalya
B Rh (+)Cok gecmis olsun buyuk bir tehlike atlatmissiniz umarim kisa zamanda motordada sıkıntı kalmaz
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
regal reaptor 26e-6c
istanbul
A Rh (+)çok teşekkür ederim dostlarım. E5 aniden durunca arkadaki araba çarpıyordu son anda oda fren yaptı adam motorcu çıktı sağolsun kaldırdık sağa çektik gitti araba ile usta buldu gönderdi yaptırırken aradı halimi hatrımı sordu. Bu dayanışma bile insana moral oluyor ...
Hyosung GV250
İstanbul - Tuzla (Anadolu Yakası)
B Rh (+)çok geçmiş olsun. tehlikeli bir olay atlatmışsın.
No medicine like the ride.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)