Ben motor almadan önce gv 250 dragstar shadow bakmıstım hepsini inceledim ve sonunda sansımında yardımıyla hic aklımda olmayan iron883 aldım ımkan dahilindemi bilmiyorum ama bir harley hepsine bedel![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Harley Davidson Iron 883
Karşıyaka
0 Rh (+)Ben motor almadan önce gv 250 dragstar shadow bakmıstım hepsini inceledim ve sonunda sansımında yardımıyla hic aklımda olmayan iron883 aldım ımkan dahilindemi bilmiyorum ama bir harley hepsine bedel![]()
Regal Raptor DD100E
Konya
A Rh (+)Evet şimdi Hocam birkaç sorum olucak Uzun yolda şişme yaparmı,2 kişi ile seyehat durumu nasıl rahat oluyormu cevaplayabilirsen sevinirim
Regal Raptor DD100E
Konya
A Rh (+)Hepinize yorumlarını için tesekkur ederim Hysoung u arastırıcam
Regal Raptor 250 CC Daytona
İstanbul - Fatih (Avrupa Yakası)
B Rh (+)
Regal Raptor 150
İstanbul-Tuzla (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Kardeşim merhaba.
Ben de de Rks 250 Cruiser var Enjeksiyonlu hakkını veren bir makine ancak benim boyuma göre biraz kısa.
Motosikleti (alacağın) tecrübe et ve öyle al.
Gönlündekini alman dileğiyle..
Aycan abi sen beni bekliyorsun sanırım. O uzun yolu beraber yapacağız İnşaAllah 😂
~~~Kötü Bir Motosiklet/Otomobil Yapmak Pahalı Bir İştir~~~
İmzam Yok, Parmak Bassam Olur Mu?
Kawasaki VN 900
İstanbul - Büyükçekmece (avrupa yakası)
A Rh (-)yapmış olduğun listeden şahsıma ben hiç birini seçmem. kanatim 250 değilde en azından bir 350 lilik olması. uzun yol ve artçı açısından önemli. ama bütçen bu aşamadaysa listelemiş olduğun modelleri bence düşünme. beraber yol yaptığım helmet in gv 250 si benim hoşuma gidiyor. yol yaptığım sürece bir arızasını görmedim ayrıca yamaha 250 lide aynı. bilmiyorum. ama almış olmak için alma. acele etme derim. umarım gönlüne göre bulursun. şimdiden kazasız sürüşler dilerim
regal raptor spyder 350
ankara
B Rh (+)sevgili kardeşim bahsettiğin makinalar hakkında dek fazla bilgim yok çevremde de çok kullanan da yok. fakat gv 240 gerçekten iyi makine ... rr 250 de gerçekten grubunun en sıkı makinelerinden bence ...
Bu arada alacağın makineyi mutlaka bir servise göster. kayıtlarını kontrol ettir. en kısa surede aradığına kavuşman dileğiyle.
Regal Raptor DD250e-9b
izmir bornova
A Rh (+)Aslında ben de atıl beye katılıyorum.biraz daha dişini sıkıp 350 lik bi makina seni uzun yıllar tatmin eder diye düşünüyorum.bende dd250e-9b var.hem sürücü hemde artçı için oldukça rahat bi makine.değerlendirebilinir.üç şıktan ise benimde tercihim hyosung olurdu sanırım.inş gönlüne göre bi makine bulursun ve tez kavuşursun![]()
Harley Davidson Iron 883
Karşıyaka
0 Rh (+)
HYOSUNG GV 250
İstanbul - Yenibosna (Avrupa yakası)
A Rh (-)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)