adam ömür boyu ateşlemeyi garanti altına almış işteinnocentbystander Nickli Üyeden Alıntı
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
İstanbuladam ömür boyu ateşlemeyi garanti altına almış işteinnocentbystander Nickli Üyeden Alıntı
![]()
34 DR 0070 / DD250E-9B
A RH+
"*İNSANLAR NE YAPTIĞINIZI VEYA NE SÖYLEDİĞİNİZİ TAM OLARAK HATIRLAMAYABİLİRLER,FAKAT KENDİLERİNİ NASIL HİSSETTİRDİĞİNİZİ DAİMA HATIRLARLAR."
o bilekliklerden bakırköy vagon cafede satılıyor.Yolu bakıköye düşenler yerini bilirler.En son 40 YTL'den 2 tane almıştık 3 ay kadar önce (Arkadaş indirimi) .Eğer ellerinde varsa belki adetli olarak alınırsa dahada ucuza gelme şansı olabilir.
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)40 Ytl normal heralde.
skygo200 gy
İzmir
B Rh (+)Aidikurt laf aramızda avatarda avatar olmuş.osmanlı arması gibi HELAL OLSUN.GİRİŞ SAYFASINDAKİ AMPLEMİDE BUNUNLA DEĞİŞTİRSENE

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)valla turlabo kardeş bi bakayım giriş sayfası hakketten güzel olur bencede güzel bir düzenleme yapayım
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
YOK
İstanbul - Bostancı ( Anadolu Yakası )
A Rh (+)Benim üzerimde aksesuar olarak ( Kask, yüz maskesi, eldiven, mont, ayakkabı ) fazlasına ihtiyaç duymuyorum :D :D
Hyosung GV 250
Antalya
B Rh (+)Maşallah 10 yıllık konu hortladı 😆 ben kask buf mont olmadan bakkala bile gitmem. Yakında dizlik de alacam fırsat bulursam.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kawasaki VN 800 Classic
İstanbul - Halkalı (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
SUZUKI M800 intruder
İstanbul - Avcılar (İŞ) (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)
DD 150 E2
Istanbul Silivri
B Rh (+)Bilekliler gozukmuyooor. Meraktayiz.
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)