Mehmetim büyük geçmiş olsun , Tekerin daima düz bassın ...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
SUZUKI M800 intruder
İstanbul - Avcılar (İŞ) (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Mehmetim büyük geçmiş olsun , Tekerin daima düz bassın ...
Yamaha dragstar 650 sport
İstanbul
AB Rh (+)Mehmet,
geçmiş olsun.![]()
DD 250 e10 spyder
Ankara - sincan
0 Rh (+)Gecmis olsun abi cok üzüldüm yinede sukurler olsun ucuz atlatmis.motor kullanirken diger arac suruculerinden daha dikkatli olmamiz gerektigi yine vuku bulmustur. Lutfen tum onlemlerinizi alip yola oyle revan olun unutmayin lutfen.
spyder250e 10 2014
bornova/İZMİR
0 Rh (+)Geçmiş olsun Mehmet
Kuba Superlight 200
İstanbul - Kadıköy (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Cok gecmis olsun abi
HYOSUNG GV 250
İstanbul - Yenibosna (Avrupa yakası)
A Rh (-)Gecmis olsun kisa devre........
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yamaha Dragstar 650 Classic
İstanbul K.Çekmece Atakent
A Rh (+)Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Ufak tefek yaralar dışında Çok şükür önemli bişey Yok. Allahtan tam korumalıydım oda beterinden korudu. Maalesef dikkatsiz çok fazla sürücümüz var ama saolsun genç kardeşimiz olaydan sonra kaçıp gitmek yerine başımdan bir dakika bile ayrılmadı çok davüzüldü ve Eminimki dunsan sonra sağ aynaya bakmadan direksiyon kırmaz. Sizlerinde dediği gibiımız olsun ve en kötüsü böyle olsun. Bu arada yine yanımdan ayrılmayan acar abiye ve işten çıkar çıkmaz gelen Kel kardeşime ayrıca teşekkür ederim. Bu arada hağla yanımdalar. Alın şunları burdan artık.
Gitmiyorlar yaa
Güvercin ile gönderildi
acryvz (09.June.2017), Can Akkuzuluoglu (10.June.2017), CELİL (09.June.2017), HelmettolgA (09.June.2017) Bunu beğendi.
Yamaha Dragstar 650 Classic
İstanbul K.Çekmece Atakent
A Rh (+)
YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)
acryvz (09.June.2017), Can Akkuzuluoglu (10.June.2017), Mehmet Üstünbaş (09.June.2017) Bunu beğendi.
SUZUKI M800 intruder
İstanbul - Avcılar (İŞ) (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Mehmeeeet çayım bütti len , çay getir ...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)