Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    dincouzhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Oğuzhan Dinç
    Mühendis
     Daytona 350E6c
     Kütahya
    Beğenmiş
    119
    Beğenilmiş
    50

Değerli dostlar birkaç sorum var

Öncelikle herkese merhaba..
    1.Sorum Arka şok emicilerle ilgili; dd350 nin servis kitapçığını inceledim ve 4 ayar oldugu belirtmiş yanliz motoru aldığım kullanıcı hiç oynamamış belli ki ve toz kir icinde tas kesmis amortisorler .
    alet cantasindaki cengelli edevatla oynatmayı denesemde alt şasi demirlerinden pek açı yakalayamadim ve cok az oynatabildim oyle kaldı ayar numaralarının yeri tam olarak nerde ve nasıl oynatabilirim bu emicikleri
    2.sorum motoru kaldirmak icin ne kullaniyosunuz şöyle ki zincir yaglama ve bu amortisör ayarı icin kaldirmak gerekiyor uygun yollu bı öneri var mı arka ayaklik vb kullandığınız yöntem
    3.sorum arka camurlukta stopa dogru motorun ayak yatış yonune dogru bazi noktalarda yağmurun akış yönünde paslanmalar oluşmuş ve beyaz camurluk ustundeki siyah boyuna cizgilerden bazı yerler kalkma yapmış bunu nasıl çözebiliriz çamurlugu değiştirmeden.
    Şimdiden saolun varolun..

Ali Alp
    özel güvenlik
     Hyosung GV 250
     Antalya
    Beğenmiş
    4,161
    Beğenilmiş
    1,148
    1 nolu soruya tam net yanit veremiyecegim

2- kriko kullanabilirsin. Araba krikosu motoru ayakliginin tersi tarafına ayaklı hizasina koyarak kaldirabilirsin ancak altına takoz koymadan çalışma krikoya güven olmaz

3- Zımpara kullanarak paslı bölgeyi temizleyip sprey boya ile boyayabilirsiniz. Paslı bölgeler çok ufak ve ben boya işinden anlamam derseniz kadınların tırnak ojesini bile kullanabilirsin.
    CELİL (23.May.2018), dincouzhan (24.May.2018), Falcon07 (24.May.2018), MaviBeyTc (23.May.2018) Bunu beğendi.

Sezerşah Arpa
    motor kurye
     Regal raptor 250E-9B
     İstanbul- ümraniye
    Beğenmiş
    413
    Beğenilmiş
    398
    Alıntı alibaba07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

2- kriko kullanabilirsin. Araba krikosu motoru ayakliginin tersi tarafına ayaklı hizasina koyarak kaldirabilirsin ancak altına takoz koymadan çalışma krikoya güven olmaz

3- Zımpara kullanarak paslı bölgeyi temizleyip sprey boya ile boyayabilirsiniz. Paslı bölgeler çok ufak ve ben boya işinden anlamam derseniz kadınların tırnak ojesini bile kullanabilirsin.
    krikoyla uğraşmak istemiyosa birinin yardımıyla direk ayaklığın üstüne kaldırarakta altına takoz koyabilir motorun aslında buda bir tavsiye
    alibaba07 (23.May.2018), CELİL (23.May.2018), dincouzhan (24.May.2018) Bunu beğendi.

Oğuzhan Dinç
    Mühendis
     Daytona 350E6c
     Kütahya
    Beğenmiş
    119
    Beğenilmiş
    50
    Alıntı alibaba07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Eyvallah abi krikoyu deneyecem zimpara boya işi yaş biraz

Oğuzhan Dinç
    Mühendis
     Daytona 350E6c
     Kütahya
    Beğenmiş
    119
    Beğenilmiş
    50
    Alıntı MaviBeyTc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    krikoyla uğraşmak istemiyosa birinin yardımıyla direk ayaklığın üstüne kaldırarakta altına takoz koyabilir motorun aslında buda bir tavsiye
    Eyvallah kardeşim saol ayakligin ustune kaldirarak yapmıştık takoz koyabilirsek deneyelim bakalım

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler