Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Volkan Evcil
    Turizm
     Spyder 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    22
    Beğenilmiş
    5

Vitesin 2'den boşa atması

Merhaba arkadaşlar.Henüz iki gün önce ilk motorum olarak bir Spyder sahibi oldum.İkinci el olarak aldığım bu motorda sanırım çok karşılaşılan vitesin 2 den boşa atması sorunu var.özellikle yokuş çıkarken ya da yüksek devirde,yani biraz zorlandığında oluyor.Sorun şanzımanda mıdır acep? Forumda sorunlar-problemler başlığına baktığımda çokça şanzıman ile ilgili başlık var.Bir çoğumuzun muzdarip olduğunu görüyorum.Sefaköy'deki Ahmet ustayı aradım tahmini bir fiyat öğrenmek için.Bir sürü şeyin değişmesi gerekitğinden bahsetti.İnternette 200 lira civarında bulunabilen şanzımana 600 t,,işçiliğe 500 tl gibi fiyatlar verdi ve bence biraz yüksek fiyatlar.uygun fiyatlı,güvenilir,önerebileceğiniz bir usta var mı avrupa yakasında? Beylikdüzü'ndeyim.
    Bir de bu vites sorunu için Ahmet usta'nın dediği gibi şanzımanı komple değiştirmek gerekli midir? Şimdiden teşekkürler.

Hakan_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hakan Özdemir
    Bankacı
     DD 250 E-10 Spyder
     İstanbul
    Beğenmiş
    68
    Beğenilmiş
    169
    Merhaba. Eski başlıklarda bu konu aslında detaylıca yer alıyor. Isıl işleme tabi tutulması vb bir sürü detay yer alıyordu çok iyi hatirlamamakla birlikte bu sorunun kesin bir çözümü bulunamamıştı diye anımsıyorum.

Özellikle 10 bin km üzerinde motorlarda karsilasilabilen bir durum. Ben şahsen vites 2. Ye geçince ayağımı yukarıda tutuyorum 3 e geçene kadar
    chiave (02.August.2018), vevcil (03.August.2018) Bunu beğendi.

chiave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre Özdemir
    Tekniker
     DAYTONA DD250 E6C
     Kocaeli
    Beğenmiş
    114
    Beğenilmiş
    20
    Alıntı Hakan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba. Eski başlıklarda bu konu aslında detaylıca yer alıyor. Isıl işleme tabi tutulması vb bir sürü detay yer alıyordu çok iyi hatirlamamakla birlikte bu sorunun kesin bir çözümü bulunamamıştı diye anımsıyorum.

Özellikle 10 bin km üzerinde motorlarda karsilasilabilen bir durum. Ben şahsen vites 2. Ye geçince ayağımı yukarıda tutuyorum 3 e geçene kadar
    aynı taktiği ben de uyguluyorum :D
    "ride hard or stay home."

Volkan Evcil
    Turizm
     Spyder 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    22
    Beğenilmiş
    5
    Çözümsüz olması biraz garip.Şimdilik ben de mecburen aynı yöntemle devam ediyorum ama arada atıyor ve o ani çıkan ses deli ediyor beni

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)