Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

ERTUĞRUL DEMİRCİ
    KAMU
     DAYTONADD250E-6C
     KOCAELİ
    Beğenmiş
    21
    Beğenilmiş
    8

kaza sonrası süreç

Herkese selamlar sevgili dostlar. 15 ağustos tarihinde, ne yazık ki ciddi bir kaza geçirdim motosikletimle. bilek kırığı ile atlattım neyse ki. Günden güne daha iyi oluyorum. Araç sürücüsü ile çarpışmadık. Üzerime kırdı kendisi bilerek ya da bilmeyerek. ben de çarpıp bariyere atacağı korkusuyla manevra yaparak kendimi kurtarmaya çalıştım ancak dengemi yitirince devrilip yaklaşık 40-50 metre kadar sürüklendim. Motosikletim benden daha uzun bir mesafe boyunca sürüklendi tabii. Sürücü olay yerinde durdu ancak, sigorta için ulaşacağımı vs. söylediğimde, duymamazlıktan geldi, numarasını bana vermedi. adli süreç halen devam ediyor. ben adliyeden kendisinin sigorta firmasını henüz öğrenebildim. Benim merak ettiğim, ortada bir çarpışma söz konusu olmadığı için, motosikletimin masraflarını bu şahsın sigorta firmasına ödetebilir miyim? halen tamir ettiremedim motosikleti ve tahminim 2.000 tl kadar bir hasar söz konusu.

Raci06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Raci ARTUN
    Mühendis
     YAMAHA XVS950 ( Kızıl Gonca)
     ANKARA GÖLBAŞI
    Beğenmiş
    13,967
    Beğenilmiş
    2,539
    Cok gecmis olsun oncelikle.. kaza tespit tutanaginda nasil tariflendi kaza bilmiyorum ama sigota sirketleri para odememek icin elinden geleni yapacaktir. Bir kamera kaydi vs var mi elinde? Bu yoksa kaza tespit tutanagi onem arzeder. Kasten ustume surdu diyosan bu yonde yaralamaya tesebbus davasi da acilabilir.. Allah beterinden saklasin.
    Alıntı nahadoth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese selamlar sevgili dostlar. 15 ağustos tarihinde, ne yazık ki ciddi bir kaza geçirdim motosikletimle. bilek kırığı ile atlattım neyse ki. Günden güne daha iyi oluyorum. Araç sürücüsü ile çarpışmadık. Üzerime kırdı kendisi bilerek ya da bilmeyerek. ben de çarpıp bariyere atacağı korkusuyla manevra yaparak kendimi kurtarmaya çalıştım ancak dengemi yitirince devrilip yaklaşık 40-50 metre kadar sürüklendim. Motosikletim benden daha uzun bir mesafe boyunca sürüklendi tabii. Sürücü olay yerinde durdu ancak, sigorta için ulaşacağımı vs. söylediğimde, duymamazlıktan geldi, numarasını bana vermedi. adli süreç halen devam ediyor. ben adliyeden kendisinin sigorta firmasını henüz öğrenebildim. Benim merak ettiğim, ortada bir çarpışma söz konusu olmadığı için, motosikletimin masraflarını bu şahsın sigorta firmasına ödetebilir miyim? halen tamir ettiremedim motosikleti ve tahminim 2.000 tl kadar bir hasar söz konusu.
    GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    HAYATTA EN HAKİKİ MURŞİD İLİMDİR. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

ERTUĞRUL DEMİRCİ
    KAMU
     DAYTONADD250E-6C
     KOCAELİ
    Beğenmiş
    21
    Beğenilmiş
    8
    Teşekkürler. Olay yerinde bir trafik tutanağı düzenlenmedi zira yaralamalı trafik kazası olduğu için, trafik tutanağına gerek yok diye bir bilgi almıştım. Bunun dışında, hastanede bir trafik düzenlendi. Bu tutanakta olay ayrıntıları ile ve lehime delil teşkil edebilecek unsurlarla anlatıldı. Tekrardan çok sağ olun.

Alıntı Raci06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cok gecmis olsun oncelikle.. kaza tespit tutanaginda nasil tariflendi kaza bilmiyorum ama sigota sirketleri para odememek icin elinden geleni yapacaktir. Bir kamera kaydi vs var mi elinde? Bu yoksa kaza tespit tutanagi onem arzeder. Kasten ustume surdu diyosan bu yonde yaralamaya tesebbus davasi da acilabilir.. Allah beterinden saklasin.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,909
    Beğenilmiş
    7,145
    Ertuğrul çok geçmiş olsun :(
    Konu hakkında net bir bilgim yok fakat siğorta firması trafik kaza tutanağı isteyecektir hastanede tutulan rapor adli rapordur siğorta onu kabul etmez karşı tarafla bağlantıya geç masrafı ödemesini talep et ödemezse dava açman gerek oda delil ister kolay gelsin :(

Greywolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ERDEM ATAN
    Kamu
     Yamaha xvs 950 A
     Ankara
    Beğenmiş
    587
    Beğenilmiş
    696
    Olay yerinde iki taraf mevcutlu trafik polisi tarafindan kaza tesbit tutanagi tutlmasi ve ertesi gun de bu tutanaga istinaden suc oranlarinin belirtilmis oldugu polis raporunun alinmasi gerekiyordu. Kaza aninda temas olamasi sart degil. Sebebiyet vermekten de araba kusurlu olarak tesbit edilebilirdi.
    Bu sartlarda bana fazla bir sansin yok gozukuyor. Sigorta evrak,tutanak, kayit, resmi rapor olamdan pek odeme yapmaz bence.

Oncelik olan senin sagligin. Bunla gecmis olsun.
    newmoon06tr (27.November.2018) Bunu beğendi.

erkopaşa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erkan dülger
    Öğretmen
     VFR 800X Crossrunner
     Ankara
    Beğenmiş
    15,292
    Beğenilmiş
    5,425
    Çok geçmiş olsun
    En kısa zamanda sağlığına kavuşur ve yollara dönersin inşallah.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    İyiliğin karşılığı iyilikten başka nedir ki!....(Rahman 60)

AhmetYalçın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ahmet yalçın
    Tekniker
     CBF 1000A
     Ankara
    Beğenmiş
    65
    Beğenilmiş
    263
    Cok gecmis olsun. Isiniz zor sanirim allah kolaylik versin
    Güney Afrika da bir siyah, Avrupa da bir Asya lı, İspanya da bir anarşist, İsrail de bir Filistin li, San Cristobal sokaklarında bir maya yerlisi, Almanya da bir Yahudi, Türkiye de bir motosikletçiyim.
    Subcomandante Marcos

Zafer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Zafer Ayvaz
    makina
     🤟🤟🤟🤟🤟
     İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    2,754
    Beğenilmiş
    1,318
    cok geçmiş olsun kardeş allah beterinden korusun.

Greywolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ERDEM ATAN
    Kamu
     Yamaha xvs 950 A
     Ankara
    Beğenmiş
    587
    Beğenilmiş
    696
    Biz bukadar yazdik ettik de .... Soruyu soran arkadasin bunlardan haberi bile yok sanki. Bazen hayalet uylere ulasmaya calisiyoruz.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,909
    Beğenilmiş
    7,145
    Alıntı Greywolf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz bukadar yazdik ettik de .... Soruyu soran arkadasin bunlardan haberi bile yok sanki. Bazen hayalet uylere ulasmaya calisiyoruz.
    Malesef bazen böyle oluyor ama yazılanlar her zaman kıymetli değerli sistem her şeyi arşivlediğinden bir başka arkadaşın işine yarar
    Akcollu (08.December.2018), endroad (26.February.2019), Greywolf (08.December.2018), Raci06 (12.December.2018) Bunu beğendi.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)