Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eray akşam seni fena sıkıştırmışlar kullanmayan bunun keyfinide riskinide tam bilemez çoğumuza aynı söylemler yapıldı ama biz hala buradayız sıkma canını her şey olacağına varır
Alıntı erkopaşa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şu 4 tekerlekliler olmasa bizi sıkıştırmasa risk çok aza iner. Hem herhün onlarca araba kazası oluyor insanlar ölüyor ama kimse araba kullanma demiyor. Bunu anlamak mümkün değil. Uçak kazaları oluyor kurtulan hiç yok ama yinede uçuğa herkes biniyor. Yürümenin bile riskli olduğu ülkemizde motosiklet kullanırken gerekli tedbirleri alıp temkinli olunduğunda riskin çok az olacağını düşünüyorum. Sen söylenenlere kulak asma iyi bir eğitim güzel bir ekipman ve düzgün bir motor ile uzun yıllar sağlıklı bir şekilde motora binersin inşallah.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı Raci06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet hepimiz bu turden kuşatmalarla karşılaşıyoruz. Bizi sevenlerde kendi açılarından haklı. Bize düşen riski azalracak tüm tedbirleri alıp hayalimizden vazgeçmemek.
Bizim tarzımız en düşük risk grubunda. Bizde riski daha da azaltmak iöin guvenli surüşten odün vermeden yolumuza devam edeceğiz.

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle haklısınız.Annem bile bugün "Motor alırsan hakkımı helal etmem" diyor bana."Yok artık abartma Annem" deyip geçiştirip konuyu kapattım.Bu tip insanlar yanlış bilgi ve medya dolayısıyla oluşan kötü algı sebebiyle bu tarz tepki veriyorlar.Tepkilerinin ardında hep sevdiklerini koruma içgüdüsü yattığını bildiğimden kızmıyorum.Ama insan ister istemez bunalıyor.Bu iş şuna benziyor;

İleri seviyede fitness ve vücut geliştirme yapıyorum.Gerekli mineralleri alabilmem için günlük 4 kilo kırmızı et,3 kilo ıspanak gibi abartılı miktarlarda yiyecek tüketmem gerekir.Bu mümkün olmadığından dolay gıda takviyesi dediğimiz "Supplementler" den takviye alıyorum.Protein tozunun içeriğini bilmeyen işi steroid'e bağlayıp "Aman bu işin şakası yok.Kalp krizi geçirip ölürsün" diye hemen korkuya kapılıyor.Protein tozu dediğimiz Whey tamamen peynir altı suyundan imal edilmektedir.Bu dostlarımız herhangi bir süpermarkete gidip bebek mamalarına baktıklarında istisnasız hepsinin içeriğinde aynı maddenin bulunduğunu görebilirler.Medyada yapılan haberler bir çok konuda bilinçsiz olup milleti önyargılar ile doldurmakta.