Kesinlikle haklısınız.Annem bile bugün "Motor alırsan hakkımı helal etmem" diyor bana."Yok artık abartma Annem" deyip geçiştirip konuyu kapattım.Bu tip insanlar yanlış bilgi ve medya dolayısıyla oluşan kötü algı sebebiyle bu tarz tepki veriyorlar.Tepkilerinin ardında hep sevdiklerini koruma içgüdüsü yattığını bildiğimden kızmıyorum.Ama insan ister istemez bunalıyor.Bu iş şuna benziyor;
İleri seviyede fitness ve vücut geliştirme yapıyorum.Gerekli mineralleri alabilmem için günlük 4 kilo kırmızı et,3 kilo ıspanak gibi abartılı miktarlarda yiyecek tüketmem gerekir.Bu mümkün olmadığından dolay gıda takviyesi dediğimiz "Supplementler" den takviye alıyorum.Protein tozunun içeriğini bilmeyen işi steroid'e bağlayıp "Aman bu işin şakası yok.Kalp krizi geçirip ölürsün" diye hemen korkuya kapılıyor.Protein tozu dediğimiz Whey tamamen peynir altı suyundan imal edilmektedir.Bu dostlarımız herhangi bir süpermarkete gidip bebek mamalarına baktıklarında istisnasız hepsinin içeriğinde aynı maddenin bulunduğunu görebilirler.Medyada yapılan haberler bir çok konuda bilinçsiz olup milleti önyargılar ile doldurmakta.

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)