Herkese Selamlar Arkadaşlar,
Antalya dolu dizgin geliyor haberiniz olsun![]()
Bu akşam (23.03.2019) Motto Akademi Teori Seminerine katılmak üzere Antalya ya gittim.Orada Cemil ve Cihan (TuruncuBuji) dostlarımızla buluştuk.Çok samimi ve güzel bir muhabbetimiz oldu Cihan ile.Cemil işleri ve bir arkadaşını uğurlaması gerektiği için biraz geç geleceğini bildirmişti ve bu sebepten ötürü bu sefer doya doya muhabbet edemedik kendisiyle.Eğitim yaklaşık 35 dakika geç başladı.Üç bölümden oluşturdukları eğitimin ikinci bölümü bitince bizler de seminerden ve birbirimizden ayrıldık.Benim Havaalanı na,Cihan'ın da Finike dönüş yolu olduğundan dolayı daha fazla duramadık.Ben Antalya ya tek yön yaklaşık 85 km. yol yapıyorum.Ancak Cihan bizler için taa Finike den,150 km. yol yapıp gelmiş.Çok mutlu olduğumu ifade etmem gerek.Kendisine en içten şekilde teşekkür ederim.Özellikle Antalya oluşumunu sahiplenmesi ve destek olması benim açımdan çok değerli.Sağolasın Cihan Kardeşim![]()
Cemil için zaten söyleyeceklerimi gıyabında Cihan'a da söyledim.Çok yardımsever,içten ve iyi niyetli bir kardeşimiz.Bunu tüm samimiyetimle yazıyorum.Birlikteliğimizi bir kaç kare fotoğraf ile ölümsüzleştirdik.Yani uzun lafın kısası Antalya ekibi üç kişiye ulaştı ve çok sağlam geliyor.Özellikle arkadaşlarımızın karakter bakımından sergiledikleri duruş benim geleceğimiz hakkında ileriye çok daha ümitli bakmama sebep oluyor.Antalya full gaz geliyor Raptor Riders Ailesi
Bizi izlemeye devam edin
20190323_205808.jpg
20190323_205815.jpg
IMG-20190323-WA0006.jpg
Soldan Sağa : Cemil (endroad),Ben (Eray Aksoy) ve Cihan (TuruncuBuji)

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)
Cemil için zaten söyleyeceklerimi gıyabında Cihan'a da söyledim.Çok yardımsever,içten ve iyi niyetli bir kardeşimiz.Bunu tüm samimiyetimle yazıyorum.Birlikteliğimizi bir kaç kare fotoğraf ile ölümsüzleştirdik.Yani uzun lafın kısası Antalya ekibi üç kişiye ulaştı ve çok sağlam geliyor.Özellikle arkadaşlarımızın karakter bakımından sergiledikleri duruş benim geleceğimiz hakkında ileriye çok daha ümitli bakmama sebep oluyor.Antalya full gaz geliyor Raptor Riders Ailesi 

inşallah kısa zamanda motoru ile Erayda bize katılır, flama ve patchler ile RR Akdenizde yeniden yollarda olur.